Content voor Ingelogde Gebruikers

Fitlancen: het beste van twee werelden

Wel eens van de term Fitlancen gehoord? Dat is een concept waarbij je werkt op projectbasis bij een opdrachtgever. Deze manier van werken komt je misschien wel bekend voor, maar bij de Fitlancen werkwijze is het net even interessanter voor jou. Weet je waarom? Jij bent namelijk degene die je agenda bepaalt. Bovendien ben je verzekerd van inkomsten. Dat is toch een perfecte combinatie. Je profiteert van alle voordelen en ondervindt geen hinder van de lastige kant van het ondernemerschap.

Hoe werkt het Fitlance-concept dan?

Het is heel simpel. Jij hebt de mogelijkheid om te werken in een omgeving die bij je past. Fitlancen is een concept dat jouw de vrijheid geeft om je aandacht volledig op je werk te richten. Daarbij werk je samen met collega’s en combineer je dat met alle vrijheid voor je verdere ontwikkeling. Financieel zit het plaatje ook goed. Jij ontvangt namelijk 70% van het tarief als salaris. Mocht er tijdelijk even geen opdracht voor je zijn dan is dat geen enkel probleem. Er ligt voor jou een vast contract als basis en als veilige financiële haven met Fitlancen.

Uniek ondernemingsmodel

Fitlancen is een uniek ondernemingsmodel dat jou veel vrijheid geeft en financiële onzekerheid wegneemt. Zo combineer je het beste van twee werelden. Ook hoef jij je niet druk te maken om het bijhouden van de administratie. Zo hoef je evenmin op zoek te gaan naar nieuwe opdrachten. Die zijn er al voor jou. Hire.nl zorgt ervoor dat jij je nergens druk om hoeft te maken voor wat betreft alle randzaken als ondernemer. De focus ligt volledig op het werken op projecten. Uiteraard bij aansprekende bedrijven en altijd met een interessante opdracht.

Vast salaris voor Fitlancen

Ondernemers en freelancers hebben een nadeel: dat is dat de inkomsten over een lange tijd vaak niet stabiel zijn. De onzekerheid van het financiële plaatje hakt er vaak in. Fitlancers hebben dat probleem bij Hire.nl niet. Het is toch fijn om elke maand weer verzekerd te zijn van een vast bedrag aan inkomen.

Je hoeft niet te wachten tot de betaling van een factuur eindelijk binnen is. Of steeds maar aan te moeten blijven dringen om de openstaande facturen betaald te krijgen. Met het vaste salaris is het bovendien gemakkelijker aan je eigen betalingsverplichtingen te voldoen. Bijvoorbeeld het betalen van je vaste lasten. Het Fitlance-concept voorziet bovendien in een uitstekend inkomen. Zo houd je genoeg over om in je vrije tijd leuke dingen te doen. Je inkomen is bovendien hoger dan wat je van een marktconform salaris mag verwachten.

Zekerheid met vast contract

Je krijgt van Hire.nl een vast contract en dat is de beste basis voor zekerheid als het om inkomen en om werk gaat. Het komt niet vaak voor dat je met Fitlance zonder opdracht komt te zitten. Mocht dat wel zo zijn dan is er niets om je zorgen over te maken. Dat is te danken aan de zekerheid van je vaste contract.

Hoe zit het dan met vakantie en vrije dagen?

Je hebt als hardwerkende Fitlancen natuurlijk op zijn tijd rust nodig om te ontspannen en te genieten van het leven. Ook daarin is het concept van Fitlancen uniek te noemen. Je bent niet gebonden aan een minimum aantal vrije dagen of een maximum. Hoe fijn is dat? Het aantal dagen dat je vrij neemt op jaarbasis bepaal je helemaal zelf. Zo ervaar je maximale vrijheid. Heb je bijvoorbeeld plannen om twee maanden te reizen? Of heb je al een idee hoeveel vrije dagen je wilt? Het beheer van de agenda en je leven ligt in jouw handen. Hire.nl midlancen zorgt ervoor dat je onbezorgd werkt en leeft.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven