Content voor Ingelogde Gebruikers

Wij zijn Hire.nl

Hire logo
Our Story

Hi, wij zijn Hire.nl


Wij zijn het recruitmentbureau dat nét een stapje verder gaat. Dat écht naar jouw wensen luistert, altijd in is voor een kop koffie en de lijntjes kort houdt.

Ervaring? Dat hebben we zeker! We zijn expert op het gebied van recruitment, detachering en midlancen, maar we zijn nog meer dan dat. We zijn dé HR specialist en leveren daarom ook employer branding, assessments en trajecten voor succession planning.
Wat maakt ons dan anders dan andere recruitmentbureaus? Wij willen je laten lachen. En niet alleen met het vervullen van jouw vacatures met de juiste kandidaten. Nee, we willen het proces zo gemakkelijk mogelijk maken, snel schakelen en bewijzen dat niet alle recruiters vervelend zijn. 😉

Werken bij Hire.nl? Dat kan!


Lijkt het jou leuk om te komen werken bij Hire.nl en onderdeel te worden van ons team? Dat kan! Bekijk hier onze openstaande vacatures, solliciteer en dan spreken we je snel!

Kopje koffie drinken?


Wil je meer over Hire.nl weten omdat je benieuwd bent naar onze diensten, of om te ontdekken of wij een vacature open hebben staan voor jouw droombaan? Neem dan eenvoudig contact met ons op!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven