Content voor Ingelogde Gebruikers

Opdrachtgevers

Experts in het vinden van de juiste match

Waarom Hire.nl?

Goede vraag! Daar hebben we meerdere redenen voor:

Functieonafhankelijk
Snelle vacature invulling
(Inter)nationaal netwerk
Experts in recruitment marketing
Tegen een scherp tarief

Vrijblijvend advies?

Dat kan! Wij bespreken graag hoe we kunnen helpen bij het vinden van de juiste professional.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Op zoek naar getalenteerde professionals die zowel op hard als op soft skills passen binnen jullie bedrijf?

Welkom bij Hire.nl, waar wij het onmogelijke mogelijk maken. Gevestigd in het pittoreske Huizen, brengen wij een frisse wind in de werving- en selectiewereld. Bij Hire.nl doen we het nét even anders. Wij schuiven geen cv’s en schieten niet met hagel, maar verdiepen ons juist in jouw organisatie, kernwaarden, DNA en behoeften. Alleen op die manier ontstaat een duurzame match, waarbij zowel de carrière van de professional als jouw organisatie worden versterkt.

Ons netwerk is groot en verdeeld over verschillende domeinen en disciplines. Van Sales, Marketing & Communicatie tot ICT, Finance en, in dit geval, (Office)Management ondersteunende posities.

Tijdelijk ondersteuning of een specifieke expertise nodig?

Heb je behoefte aan extra tijdelijke capaciteit of een specifiek type expertise voor een bepaald project? Of ben je op zoek naar een vervanging of uitbreiding voor lange termijn in vaste vorm? Wij zorgen voor de juiste match

Het vinden en aannemen van (tijdelijk) personeel kan veel moeite kosten en erg tijdrovend zijn. Wij springen graag bij en nemen dit graag uit handen. Wij zoeken kandidaten die perfect bij de vacature en jouw organisatie passen, zodat jij de kennis en expertise krijgt die je zoekt. Wij verbinden mensen.

Wat anderen over ons zeggen

Ik heb erg goede ervaringen met Hire. Ze recruiten snel en naar volle tevredenheid! Ze denken ook mee met het opzetten van de juiste organisatiestructuurbinnen snel groeiende bedrijven.

Menno Dijcks

De flexibiliteit, de klantgerichtheid, zowel naar de opdrachtgever als naar de kandidaat zijn van zeer grote waarde. Dit maakt Hire uniek. Samenwerken met Hire is een feest, zowel professioneel als persoonlijk.

Hanny Geerts

Hanny Geerts

Zeer professionele organisatie met no-nonsense cultuur.
Erg goed geholpen !!!!

Marcel de Koningn

Marcel de Koning

Hire.nl
Our Story

Ook voor detachering kan je rekenen op Hire.nl.


Bij Hire.nl bieden we niet alleen werving en selectie voor vaste posities, maar ook detachering als flexibele oplossing voor jouw personeelsbehoeften. Detachering stelt je in staat om snel gekwalificeerde professionals in te schakelen voor tijdelijke projecten of om personeel te vervangen bij langdurige afwezigheid.

Met detachering hoef je je geen zorgen te maken over het vinden en aannemen van tijdelijke krachten. Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van het selecteren en screenen van kandidaten tot het regelen van de administratieve rompslomp. Zo kun jij je concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor de perfecte match op het juiste moment.

Onze tevreden opdrachtgevers

Our Story

International Recruitment? Say no more!

Bij Hire.nl begrijpen we dat de juiste talenten niet altijd binnen de landsgrenzen te vinden zijn. Daarom bieden we ook international recruitment services aan, zodat jouw organisatie toegang heeft tot een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde professionals.

Met onze international recruitment service helpen we je bij het vinden van de beste kandidaten, waar ze zich ook bevinden. Of het nu gaat om het werven van een buitenlandse specialist voor een specifiek project of het aantrekken van internationaal talent voor langdurige samenwerking, wij staan voor je klaar.

Opdrachtgevers

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven