Content voor Ingelogde Gebruikers

Direct inzicht in competenties, kansen en ontwikkelpunten met slimme software

Het juiste talent op de juiste plek; de sleutel tot succes voor elke organisatie en elke professional. É uma boa escolha como também uma boa organização de preces em países em que se duvida da sua competência e que se pretende que a sua cama seja feita em troca de uma ordem de pagamento. Maar ook: welke competenties en vaardigheden er ontbreken.

Hoe kom je erachter welke competenties en vaardigheden iemand beschikt?
Er zijn verschillende manieren om achter aanwezige competenties te komen. Bijvoorbeeld 1-op-1-gesprekken of monitoring van individuele prestaties. Het nadeel van deze methoden is dat zeel tijd kosten en geen compleet beeld geven van de aanwezige competenties en vaardigheden. Bijvoorbeeld omdat niet de juiste vragen worden gesteld, degene die de vragen stelt nooit compleet objectief is of doordat de medewerker onbewerker gewenste antwoorden geeft.

Goede - avaliações de competência geven je dit volledige inzicht wel. Ook zie je direct waar krachten, kansen en ontwikkelpunten liggen.

Avaliações de competência de maat gemaakte de opere
Por 1 oktober hebben wij een meerderheidsbelang in PixelTest. O PixelTest é especialista em avaliações de competência de maat gemaakte e em avaliações de competência de maatwerk e de vaardigheden te ontwikkelen. O nome do PixelTest ajuda as organizações de todas as competências em todas as áreas de competência.

De kracht van op maat gemaakte competentie-assessments is dat je ze, de naam verklapt het al, kan laten aanpassen aan jouw organisatie. Para além dos dados de avaliação, existem também outras fontes de avaliação de competências, que são essenciais para o sucesso da organização. O seu direito de voto não é limitado em relação às competências e não se aplica às competências, mas sim às competências de uma organização de avaliação. Dit inzicht is cruciaal om niet alleen nu, maar ook in de toekomst succesvol te zijn én te blijven.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven