Content voor Ingelogde Gebruikers
Vitaliteit Verbeteren In Corona Tijd: Ajuda

Vitaliteit verbeteren in Corona tijd: dit helpt

Zit je lekker? Aum je niet-zo-ergonomische-eettafel op je niet-als-bureaustoel-geschikte-maar-je-doet-het-er-maar-mee-eetkamerstoel achter je net-te-laag-ingesteld-beeldscherm? Thuiswerken, o que a abençoa. Troostjewaarschijnlijk zitten al je collega's er zo bij. Alhoewel: troostje? Eerder troosteloos. Querer je hoeft geen fysiotherapeut te zijn om te bedenken wat dit allemaal met je lijf doet. Dica do sluier: niet veel goeds, en het draagt zeker niet bij aan je vitaliteit.

Onderzoek toont aan: we ervaren meer stress en een voelen een hogere werkdruk

Thuiswerken, het heeft zijn voordelen maar dus ook zeker zijn nadelen. Weet je wat nog meer nadelen zijn van deze Corona periode en het bijbehorende thuiswerken? O seu conteúdo de dados de med medewerkers veel meer stress ervaren, een verhoogde werkdruk voelen en veel te weinig bewegen. Funest voor de lichamelijke en fysieke gezondheid van je medewerkers én funest voor je organisatie. Queres água? In ieder geval geen vitale werknemers. Je krijgt medewerkers met psychische klachten, lichamelijke klachten, ziekteverzuim en in het ergste geval: vertrekkend personeel. Het moge duidelijk zijn: dit wil je niet. Wij geven je tips hoe je zorgt voor vitale werknemers en hoe je zo het ziekteverzuim kunt terugdringen.

Gestresst personeel voorkomen, vitaliteit verhogen en ziekteverzuim terugdringen

Vitale medewerkers zijn gelukkigere en productievere medewerkers. Vitale medewerkers zijn medewerkers met een laag ziekteverzuim. Mais do que um gesto de "ziekteverzuim": vitale, fitte medewerkers verzuimen maar liefst 6 dagen minder per jaar! Daarom is het zaak om stress te verlagen, vitaliteit te verhogen en zo medewerkerstevredenheid te vergroten en ziekteverzuim terug te dringpt. Maar hoe dan? Dat onderzoek waar we het over hebben toont aan dat sporten een essentiële rol speelt in het verlagen van stress. A maioria dos 96% das pessoas que vivem em condições de stress gestresst en meer gemotiveerd te voelen na het sporten. En 89% voelt zich productiever gedurende de werkdag nadat ze een training hebben gedaan. Dus, wat moet je doen? Juist: je medewerkers aan het sporten krijgen!

Sportmogelijkheden als graag geziene secundaire arbeidsvoorwaarde

Oké, sporten en beweging zijn dus cruciaal voor hoe we ons voelen en hoe we presteren. A lista de dados dos profissionais do sector da pesca é de 70% dos profissionais do sector da pesca com base na sua formação. Ajude os desportistas a ajudarem-nos a encontrar a melhor solução para os seus problemas e a apresentar a sua candidatura. Je helpt stress verlagen, productiviteit verhogen, vitaliteit verbeteren en je werkgeversimago een boost geven. Dat zijn niet 2, maar 4 vliegen in één klap.

Maar hoe doe je dat em Corona tijd?

Waarin niet iedereen even graag naar de sportschool wilt? Je kunt ervoor kiezen om fitnessapparatuur te huren pt deze bij je medewerkers thuis te laten installeren. Zo is het niet alleen makkelijk maar ook laagdrempelig om aan hun gezondheid te werken. Moedig elkaar aan om regelmatig te bewegen, volg samen onze lessen voor de teambuilding of organizer virtuele toernooien. De mogelijkheden zijn eindeloos, vamos trabalho (fora)!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven