Content voor Ingelogde Gebruikers

Profissionais de TI: het werven, selecteren en detacheren

Hire.nl is dé specialist als het gaat om het werven, selecteren en het detacheren van IT professionals. Ben je op zoek naar IT professionals die uw organisatie (tijdelijk) komen versterken? Iemand die zich thuis voelt in diverse IT Functies? Dan ben je bij Hire.nl aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren actief als het gaat om het vervullen van ICT Vacatures op HBO- en WO-niveau. Binnen onze organisatie werken we samen met bedrijven in de corporate markt. Maar ook bedrijven in de automatiseringsbranche en in het mkb maken veelvuldig gebruik van onze expertise. Seleccionamos todos os candidatos para a melhor organização de viagens.

Tarieven

Os profissionais inalam via Hire.nl levert je naast kwaliteit ook een scherpe prijs op. Pode ser usado um calculador aberto ou um calculador de custos. Não há dúvida de que foi necessário um goed inzicht wat de marktconforme tarieven zijn als het gaat om bemiddeling via Hire.nl. Tem algum interesse em voorstel? Alles is bespreekbaar en in negen van de tien keer zijn onze tarieven op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Functies voor IT professionals

De IT professionals die wij bemiddelen hebben betrekking op meerdere verschillende functies. Onze kracht ligt echter bij profissionais die gespecialiseerd zijn in technische functies. Onder deze functies verstaan we onder andere de Vacature Technisch Consultant, Vacature PHP Programmeur, Vacature Applicatiebeheerder, Vacature SharePoint Consultant of een Vacature Netwerk Engineer.

Profissionais de TI via Hire.nl

Waarom je bij ons moet zijn voor het werven van IT professionals:

  • Ruime ervaring met arbeidsbemiddeling
  • Een brede kennis en uitgebreid netwerk.
  • Base de dados Een grote van kandidaten. Jaarlijks schrijven vele honderden profissionais zich bij ons in.
  • Actief in Nederland en in het buitenland.
  • Actuele en specialistische kennis
  • Een zeer ervaren team dat de professionals coacht, begeleidt en continue blijft opleiden.

Contacto

Será que vai molhar-se com onze uitgebreide mogelijkheden als het gaat om het bemiddelen van IT professionals? Neem direct contact met ons op. O nosso trabalho é feito através de diversos meios de comunicação social em diversos meios de comunicação social, com o objectivo de te ajudar a contratar.nl nieuwtjes en vacatures via Instagram, Facebook en LinkedIn.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven