Content voor Ingelogde Gebruikers

Direct inzicht in competenties, kansen en ontwikkelpunten met slimme software

Het juiste talent op de juiste plek; de sleutel tot succes voor elke organisatie en elke professional. Dit lukt alleen als je als organisatie precies in beeld hebt welke competenties er binnen je bedrijf aanwezig zijn en waar ze zitten. Maar ook: welke competenties en vaardigheden er ontbreken.

Hoe kom je erachter welke competenties en vaardigheden iemand beschikt?
Er zijn verschillende manieren om achter aanwezige competenties te komen. Bijvoorbeeld 1-op-1-gesprekken of monitoring van individuele prestaties. Het nadeel van deze methoden is dat ze veel tijd kosten en geen compleet beeld geven van de aanwezige competenties en vaardigheden. Bijvoorbeeld omdat niet de juiste vragen worden gesteld, degene die de vragen stelt nooit compleet objectief is of doordat de medewerker onbewust gewenste antwoorden geeft.

Goede competentie-assessments geven je dit volledige inzicht wel. Ook zie je direct waar krachten, kansen en ontwikkelpunten liggen.

Op maat gemaakte competentie assessments
Per 1 oktober hebben wij een meerderheidsbelang in PixelTest. PixelTest is de specialist op het gebied van op maat gemaakte competentie-assessments en maatwerk begeleiding om competenties en vaardigheden te ontwikkelen. Met de overname van PixelTest helpen wij organisaties om alle aanwezige competenties nog beter in beeld te brengen en om krachten, kansen en ontwikkelpunten te identificeren.

De kracht van op maat gemaakte competentie-assessments is dat je ze, de naam verklapt het al, kan laten aanpassen aan jouw organisatie. Zo weet je zeker dat de assessments zich richten op de competenties en vaardigheden die essentieel zijn voor het succes van jouw organisatie. Dit geeft je niet alleen inzicht in de aanwezige competenties en waar deze zich bevinden, maar ook welke competenties een vaardigheden nog ontbreken binnen jouw organisatie. Dit inzicht is cruciaal om niet alleen nu, maar ook in de toekomst succesvol te zijn én te blijven.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven