Content voor Ingelogde Gebruikers

Van Hessen is een leidende wereldspeler in het oogsten, verwerken en distribueren van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Van Hessen is actief in meer dan 28 landen en heeft meer dan 6000 medewerkers in dienst.

De vraag.
In de krappe IT-markt had ook Van Hessen moeite om haar openstaande IT-vacatures in te vullen, waaronder de vacature voor een JDedwards developer. Aan ons de eer om deze uitdaging aan te gaan.

De oplossing: grenzeloos recruiten.
De geschikte JDedwards developer die zowel bij de functie als bij de organisatie past, bleek niet te vinden in Nederland, zelfs niet in Europa. Daarom hebben we ons internationale netwerk ingezet om de juiste kandidaten te vinden en te screenen.

Het resultaat #1.
Uiteindelijk hebben we in Brazilië de geschikte kandidaat gevonden. Na een proefperiode is deze JDedwards developer aan de slag gegaan bij Van Hessen. Mooi detail: dit hele traject heeft nog geen 6 weken geduurd.

Het resultaat #2: betrokken bij invulling van alle (inter)nationale vacatures.
Inmiddels zijn we betrokken bij de invulling van alle (inter)nationale vacatures, en hebben we van Nederland tot in Vietnam of Zuid-Afrika rollen als controller, business developers en system engineers ingevuld. Een mooie samenwerking waarbij we inmiddels zijn uitgegroeid tot volwaardige HR-partner, een resultaat waar we meer dan trots op zijn!

Heeft jouw organisatie ook moeite met het invullen van internationale IT-vacatures? Wij helpen je graag. Mail of bel Anthony.

IJsselmeerstraat 314
1271 GE, Huizen

Scroll naar boven