Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

Van Hessen is een toonaangevende wereldspeler in de oogst, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Van Hessen is actief in meer dan 28 landen en heeft meer dan 6000 mensen in dienst.

DE VRAAG

In de krappe IT-markt heeft ook Van Hessen moeite om haar openstaande IT-vacatures in te vullen, waaronder de vacature voor een JDedwards-ontwikkelaar. Aan ons de eer om deze uitdaging aan te gaan. De oplossing: grenzeloos werven.

Het bleek dat de geschikte JDedwards developer die zowel bij de functie als bij de organisatie past niet in Nederland te vinden was, zelfs niet in Europa. Daarom hebben we ons internationale netwerk ingezet om de juiste kandidaten te vinden en te screenen.

HET RESULTAAT #1. Uiteindelijk vonden we de juiste kandidaat in Brazilië. Na een proefperiode is deze JDedwards developer bij Van Hessen aan de slag gegaan. Leuk detail: dit hele proces duurde minder dan 6 weken.

HET RESULTAAT #2: betrokken bij het invullen van alle (inter)nationale vacatures. We zijn nu betrokken bij het invullen van alle (inter)nationale vacatures en hebben rollen als controller, business developers en system engineers ingevuld van Nederland tot Vietnam of Zuid-Afrika.

Een mooie samenwerking waarin we inmiddels zijn uitgegroeid tot een volwaardige HR-partner, een resultaat waar we meer dan trots op zijn! Heeft uw organisatie ook moeite met het invullen van internationale IT-vacatures? Wij helpen u graag.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven