Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

Internationale werving

Huren.nl
Internationale werving

Grenzeloos groeien met internationale werving

Omdat we geen grenzen hebben. Of het nu gaat om het uitbreiden van bestaande vestigingen in het buitenland of het openen van nieuwe vestigingen in verschillende landen - we hebben het eerder gedaan. Internationaal recruitment is onze specialiteit: van het inhuren van business developers in Vietnam voor de Vietnamese markt, het halen van JD Edwards ontwikkelaars uit Brazilië naar Nederland of het werven van ontwikkelaars in Zuid-Afrika; been there, done that!

Andere mensen, andere gewoonten

Dankzij onze ervaring met internationaal recruitment weten we waar we moeten zoeken naar de perfecte kandidaten, maar ook met welke culturele gewoonten en verschillen we rekening moeten houden. We hebben geleerd dat kandidaten uit de Aziatische markt waarde hechten aan intensief persoonlijk contact, terwijl de communicatie met partijen in Oost-Europese landen wat sneller lijkt te gaan en misschien wat minder persoonlijk is. Wij weten precies waar we moeten zijn en hoe we het proces moeten leiden om dat grote succes te behalen.

Ons netwerk is groot en verdeeld over verschillende domeinen en disciplines. Van Sales, Marketing & Communicatie tot ICT, Finance en, in dit geval, (Office)Management ondersteunende posities.

Wereldwijd werven met internationale werving

Internationaal recruitment kan de perfecte oplossing zijn voor de wervingsproblemen waar u tegenaan loopt. Misschien opereert uw organisatie al internationaal, of heeft u behoefte aan een specifiek type expertise dat moeilijk te vinden is in Nederland (of waar u ook gevestigd bent!). Dankzij ons uitgebreide internationale wervingsnetwerk weten we zeker dat we de expertise vinden die u zoekt.

Onze tevreden opdrachtgevers

Vertrouwde uitmuntendheid

Internationale werving: Regelgeving, maatregelen en onboarding

Bij het werven van nieuw talent uit het buitenland krijg je te maken met regels, voorschriften en maatregelen die anders kunnen zijn dan wanneer je personeel in Nederland of je eigen regio zou werven. Geen reden om je zorgen te maken - onze internationale backoffice kent alle ins en outs en regelt alle juridische en administratieve zaken. Dit betekent dat het niet aan jou is om de toepasselijke regelgeving, (registratie)procedures of andere juridische zaken uit te zoeken. Internationaal recruitment kan je dus zonder zorgen laten uitvoeren door Hire.nl.

Internationale werving

Wat anderen over ons zeggen

Ik heb erg goede ervaringen met Hire. Ze werven snel en naar volle tevredenheid! Ze denken ook mee met het opzetten van de juiste organisatiestructuurbinnen snel groeiende bedrijven.

Menno Dijcks

De flexibiliteit, de klantgerichtheid, zowel naar de opdrachtgever als naar de kandidaat zijn van zeer grote waarde. Dit maakt Hire uniek. Samenwerken met Hire is een feest, zowel professioneel als persoonlijk.

Hanny Geerts

Hanny Geerts

Zeer professionele organisatie met no-nonsense cultuur.
Erg goed geholpen !!!!

Marcel de Koning

Marcel de Koning

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven