Hire.nl | Hire.nl
Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

Hallo! Wij zijn HIRE.NL

Wij ademen, eten, drinken en slapen bij International Recruitment. Daarom blijven we laat op en werken we de hele nacht door!

Neem een kijkje

Dit is waar we goed in zijn

Internationaal

Is uw ambitie grenzeloos? Opereert uw organisatie internationaal of heeft u specifieke expertise nodig die dicht bij huis niet te vinden is? Dankzij ons uitgebreide internationale wervingsnetwerk vinden we in een mum van tijd de expertise die u zoekt. Van Azië tot Zuid-Afrika: bij ons zit u goed.

Aanwerving

Bent u op zoek naar die ene perfecte collega? Die niet alleen de vaardigheden bezit die u zoekt, maar ook net dat beetje extra kan bieden? Wij kunnen u helpen. Of het nu gaat om een vaste functie, een tijdelijke baan of op projectbasis - wij vinden voor u de beste kandidaat. Wij sturen niet zomaar CV's door, wij maken die persoonlijke connectie. Snel, persoonlijk en no nonsense. Anywhere, Anytime, All over the world!

Netwerk

Wanneer u over de hele wereld werft, is een sterk wervingsnetwerk essentieel. Bij Hire.nl beseffen we dit maar al te goed. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en om ons bereik zo groot mogelijk te maken, hebben we samengewerkt met verschillende internationale recruitment netwerken. Met deze sterke netwerken zijn wij in staat om vrijwel iedereen over de hele wereld te bereiken.

Aanwerving

Bent u op zoek naar die ene perfecte collega? Die niet alleen de vaardigheden bezit die u zoekt, maar ook net dat beetje extra kan bieden? Wij kunnen u helpen. Of het nu gaat om een vaste functie, een tijdelijke baan of op projectbasis - wij vinden voor u de beste kandidaat. Wij sturen niet zomaar CV's door, wij maken die persoonlijke connectie. Snel, persoonlijk en no nonsense.

IT ontkoppeling

Heeft u tijdelijke versterking of specifieke expertise nodig? Wij leveren snel de flexibele capaciteit die u nodig heeft. Wij vinden de kandidaat die perfect past bij de vacature en bij uw organisatie. Zo wordt u verbonden aan de kennis en expertise die u zoekt; direct inzetbaar, productief vanaf het begin en voor een duur naar keuze.

Fitlance

Als Fitlancer bij Hire.nl profiteer je zowel van de financiële voordelen van freelancen als van de zekerheid van een vast contract. Het is het beste van twee werelden! Kies je eigen opdrachten en bepaal je eigen vakantiedagen, terwijl je gedekt bent door ons vangnet en geen administratieve rompslomp hebt.

Onze verhalen, ze zijn echt goed!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven