Detachering: snel en op maat capaciteit opschalen | Hire.nl
Content voor Ingelogde Gebruikers

Waarbij flexibiliteit en kwaliteit hand in hand gaan

Tijdelijk extra capaciteit nodig of specifieke expertise voor een bepaald project? Of op zoek naar kort- of langdurige vervanging? Met detachering leveren wij snel de flexibele capaciteit die je nodig hebt.

Het zoeken en inhuren van (tijdelijk) personeel kan een behoorlijke last zijn, zowel administratief als tijdrovend. Met detachering nemen wij dit graag uit handen. Wij hebben een groot netwerk vol gespecialiseerde, ervaren professionals die flexibel ingezet kunnen worden. Daarnaast hebben we zelf ook medewerkers in dienst die ingezet kunnen worden, bijvoorbeeld zeer ervaren Python developers, Data Analisten en -Scientist en .NET developers.

Detachering op maat

Wij bewijzen graag dat flexibiliteit en kwaliteit goed samen gaan. We vinden de kandidaten die niet alleen perfect passen bij de vacature, maar ook bij je organisatie. Zo heb je de kennis en expertise die je zoekt; direct inzetbaar, direct productief, voor de periode die jij wilt.

Kwaliteit boven kwantiteit

We vinden het belangrijk dat onze collega’s of kandidaten die gedetacheerd worden, blij zijn in hun werk en elke dag opnieuw uitgedaagd worden. Daarom zijn onze detacheringsopdrachten stuk voor stuk leerzaam, uitdagend en interessant. Want daar wordt zowel de kandidaat als de organisatie beter van.

Detacheren, geen zorgen om de wet DBA

Bij detachering staat de professional op de loonlijst van Hire.nl. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken over de wet DBA. De wet DBA is ingevoerd om opdrachtgever en zelfstandigen duidelijkheid te geven over de arbeidsrelatie die ze met elkaar aangaan. De wet is bedoeld om schijnzelfstandigheid tegen te gaan. Wanneer de Belastingdienst oordeelt dat er bij een tijdelijke opdracht toch sprake is van een dienstverband, dan zijn de organisatie en de zelfstandige samen verantwoordelijk voor de fiscale gevolgen. Denk hierbij aan het terugbetalen van loonheffingen en een eventuele boete. Daarnaast kan dit ook impact hebben op bijvoorbeeld de ondernemersaftrek voor zelfstandigen.

Wat we in de praktijk merken is dat veel organisaties voorzichtiger zijn wanneer het aankomt op tijdelijke opdrachten. Bedrijven willen het risico vermijden dat hun tijdelijke opdracht toch wordt beoordeeld als dienstverband met alle (financiële) consequenties van dien. Daardoor komt het steeds vaker voor dat bedrijven voor bepaalde tijdelijke opdracht de voorkeur geven aan professionals die al een dienstverband hebben: professionals die gedetacheerd zijn bijvoorbeeld. Doordat bij detachering de professional al een dienstverband heeft bij Hire.nl, hoeft zowel de professional als de organisatie zich geen zorgen te maken over de wet DBA. Wel zo prettig.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven