Content voor Ingelogde Gebruikers

Detachering

Hire contact
Detachering

Wanneer flexibiliteit en kwaliteit hand in hand gaan

Heb je tijdelijk extra capaciteit of een specifiek type expertise nodig voor een bepaald project? Of ben je op zoek naar korte- of langetermijnvervanging? Dankzij onze detacheringsoptie kunnen we je in een mum van tijd de flexibele capaciteit leveren die je nodig hebt.
Het vinden en aannemen van (tijdelijk) personeel kan veel moeite kosten, administratieve rompslomp met zich meebrengen en erg tijdrovend zijn. Wij springen graag bij en nemen je dit graag uit handen. Wij hebben toegang tot een groot netwerk van gespecialiseerde en ervaren professionals die op flexibele basis voor u klaar staan. Bovendien hebben we ook eigen personeel in dienst, zoals zeer ervaren Python ontwikkelaars, Data Analisten & Wetenschappers en .NET ontwikkelaars, die voor je klaar staan.

Kwaliteit boven kwantiteit

Het is voor ons van groot belang dat onze collega’s en gedtacheerde kandidaten gelukkig zijn met hun baan en elke dag nieuwe uitdagingen krijgen. Daarom biedt elk van onze contracting- of detacheringsopdrachten een leercurve, een uitdaging en interessante materie. Onze ervaring is dat zowel de kandidaat als de organisatie hiervan profiteert.

De perfecte (tijdelijke) kandidaat

Wij bewijzen je graag dat flexibiliteit en kwaliteit elkaar doormiddel van detachering juist heel goed kunnen aanvullen. We zoeken kandidaten die perfect passen bij de vacature en bij uw organisatie, zodat je de kennis en expertise krijgt die je zoekt; direct beschikbaar, productief vanaf het begin, voor een duur naar keuze. Dat is detachering bij Hire.nl.

Onze tevreden opdrachtgevers

Trusted Excellence

Detachering en de Wet DBA

Wanneer een professional een detachering aangaat, wordt hij of zij geregistreerd op de loonlijst van Hire.nl. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de Wet DBA. De Wet DBA is ingevoerd om zowel opdrachtgevers als zelfstandigen duidelijkheid te geven over de arbeidsrelatie die zij samen aangaan. Het doel van deze wetgeving is om schijnzelfstandigheid tegen te gaan. Als de Belastingdienst constateert dat er bij een tijdelijke opdracht van een zzp’er wel degelijk sprake was van een dienstbetrekking, zijn zowel de organisatie als de zzp’er aansprakelijk voor de fiscale gevolgen. Denk hierbij aan het terugbetalen van loonheffingen naast eventuele boetes. Vervolgens kan dit gevolgen hebben voor de ondernemersaftrek voor zzp’ers.

Trusted Excellence

In de praktijk merken we dat veel organisaties wat terughoudend zijn als het gaat om tijdelijke opdrachten. Bedrijven willen elk risico vermijden dat ertoe zou kunnen leiden dat hun tijdelijk project wordt beoordeeld als een arbeidsovereenkomst, wat (financiële) gevolgen zou kunnen hebben. Het gebeurt dan ook steeds vaker dat bedrijven bij bepaalde tijdelijke opdrachten de voorkeur geven aan professionals die al deel uitmaken van een bestaande arbeidsovereenkomst – bijvoorbeeld professionals die een detachering zijn aangegaan. De professional in kwestie is al in dienst bij Hire.nl, daarom hoeven zij noch de organisatie zich zorgen te maken over de Wet DBA. Zo makkelijk is het.

Wat anderen over ons zeggen

Ik heb erg goede ervaringen met Hire. Ze recruiten snel en naar volle tevredenheid! Ze denken ook mee met het opzetten van de juiste organisatiestructuurbinnen snel groeiende bedrijven.

Menno Dijcks

De flexibiliteit, de klantgerichtheid, zowel naar de opdrachtgever als naar de kandidaat zijn van zeer grote waarde. Dit maakt Hire uniek. Samenwerken met Hire is een feest, zowel professioneel als persoonlijk.

Hanny Geerts

Hanny Geerts

Zeer professionele organisatie met no-nonsense cultuur.
Erg goed geholpen !!!!

Marcel de Koning

Marcel de Koning

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven