fbpx
Content voor Ingelogde Gebruikers

Waarbij flexibiliteit en kwaliteit hand in hand gaan

Tijdelijk extra capaciteit nodig of specifieke expertise voor een bepaald project? Of op zoek naar kort- of langdurige vervanging? Met detachering leveren wij snel de flexibele capaciteit die je nodig hebt.

Het zoeken en inhuren van (tijdelijk) personeel kan een behoorlijke last zijn, zowel administratief als tijdrovend. Met detachering nemen wij dit graag uit handen. Wij hebben een groot netwerk vol gespecialiseerde, ervaren professionals die flexibel ingezet kunnen worden. Daarnaast hebben we zelf ook medewerkers in dienst die ingezet kunnen worden. Zo hebben wij een aantal zeer kundige software testers in dienst, waarmee we erg goed in staat om softwareprojecten te realiseren.

Detachering op maat

Wij bewijzen graag dat flexibiliteit en kwaliteit goed samen gaan. We vinden de kandidaten die niet alleen perfect passen bij de vacature, maar ook bij je organisatie. Zo heb je de kennis en expertise die je zoekt; direct inzetbaar, direct productief, voor de periode die jij wilt.

Kwaliteit boven kwantiteit

We vinden het belangrijk dat onze collega’s of kandidaten die gedetacheerd worden, blij zijn in hun werk en elke dag opnieuw uitgedaagd worden. Daarom zijn onze detacheringsopdrachten stuk voor stuk leerzaam, uitdagend en interessant. Want daar wordt zowel de kandidaat als de organisatie beter van.

New call-to-action

IJsselmeerstraat 314
1271 GE, Huizen

Scroll naar boven