Detachering: snel en op maat capaciteit opschalen | Hire.nl
Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

Wanneer flexibiliteit en kwaliteit hand in hand gaan

Heeft u tijdelijk extra capaciteit of een specifieke expertise nodig voor een bepaald project? Of bent u op zoek naar een korte of langdurige vervanging? Dankzij onze detacheringsmogelijkheid leveren wij in een mum van tijd de flexibele capaciteit die u nodig heeft.

Het vinden en aannemen van (tijdelijk) personeel kan veel moeite kosten, administratieve rompslomp opleveren en erg tijdrovend zijn. Wij stappen graag in en nemen u dit uit handen. Wij beschikken over een groot netwerk van gespecialiseerde en ervaren professionals die op flexibele basis voor u klaar staan. Bovendien hebben wij ook eigen personeel in dienst, zoals zeer ervaren Python ontwikkelaars, Data Analisten & Wetenschappers en .NET ontwikkelaars, die voor u klaar staan.

De perfecte (tijdelijke) kandidaat

Wij bewijzen u graag dat flexibiliteit en kwaliteit elkaar juist heel goed kunnen aanvullen. Wij zoeken kandidaten die zowel bij de vacature als bij uw organisatie passen, zodat u de kennis en expertise krijgt die u zoekt; direct beschikbaar, productief vanaf het begin, voor een duur van uw keuze.

Kwaliteit boven kwantiteit

Het is voor ons van groot belang dat onze collega's en gecontracteerde kandidaten gelukkig zijn met hun werk en elke dag nieuwe spannende uitdagingen krijgen. Daarom biedt elk van onze contracting- of detacheringsopdrachten een leercurve, een uitdaging en interessante materie. Onze ervaring is dat zowel de kandidaat als de organisatie hiervan profiteert.

Detachering en de Wet DBA

Wanneer een professional een detachering aangaat, wordt deze ingeschreven op de loonlijst van Hire.nl. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de Wet DBA. De Wet DBA is ingevoerd om zowel opdrachtgevers als zelfstandigen duidelijkheid te geven over de arbeidsrelatie die zij samen aangaan. Het doel van deze wetgeving is om schijnzelfstandigheid tegen te gaan. Als de Belastingdienst stelt dat er bij een tijdelijke opdracht van een zzp'er daadwerkelijk sprake was van een dienstbetrekking, zijn zowel de organisatie als de zzp'er aansprakelijk voor de fiscale gevolgen. Te denken valt aan het terugbetalen van loonheffingen naast eventuele boetes. Vervolgens kan dit gevolgen hebben voor de ondernemersaftrek voor zelfstandigen.

In de praktijk merken wij dat veel organisaties wat voorzichtig zijn als het gaat om tijdelijke opdrachten. Bedrijven willen elk risico vermijden dat hun tijdelijk project wordt beoordeeld als een arbeidsovereenkomst, wat (financiële) gevolgen kan hebben. Het komt dus steeds vaker voor dat bedrijven bij bepaalde tijdelijke opdrachten liever werken met professionals die al deel uitmaken van een bestaande arbeidsovereenkomst - bijvoorbeeld professionals die een detachering zijn aangegaan. De professional in kwestie is al in dienst bij Hire.nl, daarom hoeven zij noch de organisatie zich zorgen te maken over de Wet DBA. Wel zo gemakkelijk.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven