Content voor Ingelogde Gebruikers

Het RIVM é nog nooit zoveel in het nieuws geweest als nu. Gedurende de Corona crisis domineert het RIVM en al hun data, adviezen en analyses het nieuws. Tijdens de Corona pandemie ontstond er bij RIVM behoefte aan meer capaciteit op onder andere het gebied van data analysis. Os kwamen wij om de hoek kijken.

De opdracht.

Onze Data Scientist é begonnen aan een opdracht als, verrassend, Data Scientist bij het RIVM. Em deze periode waarin alles draait om Corona vacinaties, is Michel onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van inhoudelijke analyses, het maken van prognoses en visualisaties op basis van data.

Deitvoering.

Als Data Scientist não estavam presentes no Coviddashboard. In dit dashboard kun je landelijk, regionaal en lokaal inzoomen op cijfers en statistieken. Ja, deze cijfers zijn op meer plekken te raadplegen maar op dit dashboard check je ze feitelijk, overzichtelijk en snel.

Porta Flexibele especializada em desinserção de porta em opdrachten binnen de overheid provisório.

Het RIVM é um zelfstandig onderdeel (agentschap) van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Ook binnen het ministerie van VWS vervullen onze professionals een aantal mooie opdrachten.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven