Content voor Ingelogde Gebruikers

De Vereende Verzekeringen é de verzekeraar voor onverzekerbare risico's en bijzondere schades. Waar sommige risico's te groot zijn voor individuele verzekeringsmaatschappijen, biedt De Vereende uitkomst. O meu gesto é especializado na verificação de mercadorias e na maatwerk voor elk bijzonder verzekeringsvraagstuk. Maar met het Waarborgfonds is De Vereende er ook voor iedereen die te maken heeft met schade aangericht door een onbekende of onverzekerde dader. Oftewel: een mooie partij om mee samen te werken.

De vraag.
Hire.nl en De Vereende gaan inmiddels alweer 10 jaar terug. Nós, os nossos melhores amigos, conhecemos os invullen van moeilijk invulbare IT-vacatures. O seu início foi um longo período de intensificação do samenwerking.

Van 0 tot 60 em 10 jaar.
Em Afgelopen 10 jaar hebben, nós maar liefst meer dan 60 vacatures in mogen vullen voor De Vereende, voor zowel vast als interim. Mais adiante, temos mais vagas como acceptant, schadebehandelaar, controller, system engineer, IT-manager en software tester succesvolvolvold.

Continua a ser forte.
Trotes? Ja! Nog steeds werken we intensief samen met De Vereende om al hun vacature-vraagstukken te analyseren en in te vullen. Een langdurige samenwerking waar we dus niet alleen trots op maar ook heel blij mee zijn.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven