Content voor Ingelogde Gebruikers

De Raad voor de rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Zij bevordert bijvoorbeeld de kwaliteit van de rechtspraak, geeft regering en Staten-Generaal advies bij een nieuwe wetswijziging en is verantwoordelijk voor de financiering van rechtspraak. 

IVO Rechtspraak é de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak. Encontrei-me com 350 profissionais e encontrei a adaga em todos os lugares do mundo para a Rechtspraak. IVO Rechtspraak ondersteunt niet alleen de ruim 12.000 werkplekken van de Rechtspraak, ook ontwikkelen ze digitale diensten voor advocatuur en burger.

De vraag.
Door de steeds grotere behoefte aan efficiënte informatie-uitwisseling is een optimaal ingericht ICT-landschap onmisbaar. In de krappe IT-markt loopt IVO Rechtspraak ertegenaan dat IT-vacatures moeizaam in te vullen zijn. Met name functies als IT-architect blijken erg lastig succesvol invulbaar.

De oplossing.
Ondanks de krappe markt hebben wij het afgelopen jaar meerdere IT-architecten bij IVo Rechtspraak geplaatst. Onder deze IT-architecten onder andere een Lead Enterprise Architect en een Security Architect.

Van recruiter tot verlengstuk.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een verlengstuk van IVO Rechtspraak als het gaat om moeilijk vervulbare vacatures binnen het ICT-domein en zijn we leverancier voor het vaste recruitment binnen IVO Rechtspraak.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven