Content voor Ingelogde Gebruikers

Het RIVM is nog nooit zoveel in het nieuws geweest als nu. Gedurende de Corona crisis domineert het RIVM en al hun data, adviezen en analyses het nieuws. Tijdens de Corona pandemie ontstond er bij RIVM behoefte aan meer capaciteit op onder andere het gebied van data analyse. Daar kwamen wij om de hoek kijken.

De opdracht.

Onze Data Scientist is begonnen aan een opdracht als, verrassend, Data Scientist bij het RIVM. In deze periode waarin alles draait om Corona vaccinaties, is Michel onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van inhoudelijke analyses, het maken van prognoses en visualisaties op basis van data.

De uitvoering.

Als Data Scientist werkt hij me aan het Coviddashboard. In dit dashboard kun je landelijk, regionaal en lokaal inzoomen op cijfers en statistieken. Ja, deze cijfers zijn op meer plekken te raadplegen maar op dit dashboard check je ze feitelijk, overzichtelijk en snel.

Flexibele expertise door detachering en interim opdrachten binnen de overheid.

Het RIVM is een zelfstandig onderdeel (agentschap) van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Ook binnen het ministerie van VWS vervullen onze professionals een aantal mooie opdrachten.

Хавенстраат 305
1271 GD, Хюзен

Превъртане naar boven