Inhoud voor Ingelogde Gebruikers
Laura Dijcks

Functie

Accountmanager IT Detachering

Laura is sinds 2017 het aanspreekpunt op het gebied van IT detachering, werving en selectie bij Hire.nl. Enthousiast, gedreven en doortastend.

Trots op.

Op zakelijk vlak ben ik trots op alle mooie dingen die we vanuit Hire.nl en de Leadoo Groep al hebben gedaan. Samenwerken en plezier hebben is key, en daar zijn we met z'n allen heel goed in! Op persoonlijk vlak heel trots op - ik weet het, heel voor de hand liggend, maar het kan niet uitblijven - mijn kinderen!

Bang voor.

Psychologische thrillers. Maar ik kijk ze wel, want ik vind het tegelijkertijd altijd heel boeiend! Maar op de héle spannende momenten doe ik dan - ja écht waar - mijn handen voor mijn ogen en kijk ik door mijn vingers.

Word blij van.

Succesvolle wedstrijden tussen professionals en organisatie. Daar krijg ik echt energie van! En ik word blij van eten, wijn en festivals. Of beter: een combinatie van die drie.

Kan slecht tegen.

Onrecht! En ik kan slecht tegen mijn verlies.

Bewondering voor.

Gepassioneerde, positieve, enthousiaste mensen!

Slecht in.

Strijken. Niet leuk en niet heel goed in.

Ultieme doel.

Mijn ultieme doel is absoluut om twee gelukkige, leuke volwassen mensen te maken van mijn fantastische kinderen. Op zakelijk niveau hoop ik nog meer mooie dingen te mogen doen en ervaren bij Hire.nl en de Leadoo Groep.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven