Content voor Ingelogde Gebruikers

Functie

Recruiter

Laura is al 3,5 jaar het aanspreekpunt op het gebied van werving, selectie en detachering bij Hire.nl. Enthousiast, gedreven en doortastend.

Trots op.

Alle mooie dingen die we vanuit Hire.nl al hebben gedaan. Samenwerken is key, en daar zijn we met z’n allen heel goed in! En – I know, heel voor de hand liggend, maar het kan niet uitblijven – mijn kinderen!

Bang voor.

Psychologische thrillers. Maar ik kijk ze wel, want ik vind het tegelijkertijd altijd heel boeiend! Maar op de héle spannende momenten doe ik dan – ja écht waar – mijn handen voor mijn ogen en kijk ik door mijn vingers.

Word blij van.

Succesvolle matches tussen professionals en organisatie. Daar krijg ik echt energie van! En ik word blij van eten, wijn en festivals. Of beter: een combinatie van die drie.

Kan slecht tegen.

Als er ‘me’ gebruikt wordt i.p.v. ‘mijn’. Of ‘hun’ i.p.v. ‘zij’. Of mensen die smakken. Linksrijders. Strijken, ik ben er ook niet heel goed in. Het geluid van Peppa Pig, maar gelukkig kijkt mijn jongste het bijna niet meer 🙂

Bewondering voor.

Alle mensen die werken in de zorg, met kinderen of ouderen. Ik vind dat oprecht heel knap en heb daar heel veel bewondering voor.

Slecht in.

Strijken. En slecht in geduld, daar kan ik wel wat meer van gebruiken.

Ultimate goal.

Mijn ultieme doel is absoluut om twee gelukkige, leuke volwassen mensen te maken van mijn fantastische kinderen. Op zakelijk niveau is mijn ultimate goal om die match made in heaven nog vaak en veel te mogen maken. En uiteraard om te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

IJsselmeerstraat 314
1271 GE, Huizen

Scroll naar boven