fbpx
Content voor Ingelogde Gebruikers

Werken aan je imago met employer branding

Met employer branding bouwen we een employer brand waar niemand meer omheen kan. Een krachtig werkgeversmerk waar kandidaten van dromen en waar medewerkers trots op zijn.

De juiste medewerkers vinden en aan je binden

We zetten jouw organisatie in de markt als dé plek waar je wil werken met behulp van employer branding. Zo realiseren we een voorkeurspositie in hart en hoofd bij potentieel talent. Zo vervullen we je vacatures sneller en met betere kandidaten. En laten we eerlijk zijn, dat is best lastig in deze tijd.

Van medewerkers naar trotse ambassadeurs

Betrokken, tevreden en gemotiveerde medewerkers zijn van onschatbare waarde voor je organisatie. Ze zijn de belangrijkste ambassadeurs die je kunt hebben. Employer branding draait dus niet alleen om het communiceren van hoe goed je bent als bedrijf, maar vooral door het te zijn.

Employer branding door Hire.nl = HR + marketingcommunicatie

Wij combineren HR met marketing en communicatie om zo je werkgeversmerk zo sterk, uniek en aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten. HR om je werkgeversmerk te analyseren en scherp te stellen, marketingcommunicatie om je bereik te vergroten en je doelgroep te raken, triggeren en overtuigen.

Samen bouwen aan een brand waar niemand meer omheen kan?

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven