Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

Werk aan uw imago met employer branding

Met behulp van employer branding bouwen wij uw eigen employer brand die opvalt en standhoudt; een merk dat de droom van een kandidaat waarmaakt en waar werknemers trots op zijn om voor te werken.

Geschikte werknemers vinden (en houden!)

Wij positioneren uw organisatie in de markt en promoten haar als de ultieme plek om te werken, dankzij employer branding, als voorkeursoptie voor potentieel nieuw talent; zowel in gevoel als op papier. Zo worden uw vacatures sneller en door betere kandidaten ingevuld. Laten we eerlijk zijn, dat is niet de makkelijkste zaak om te bereiken in deze tijd.

Van werknemers tot trotse ambassadeurs

Medewerkers die betrokken, tevreden en gemotiveerd zijn, zijn van enorme waarde voor uw organisatie. Zij zijn de belangrijkste ambassadeurs van uw bedrijf. Employer branding gaat niet alleen over het communiceren van hoe goed u het als bedrijf doet, maar het leveren van bewijs daarvoor.

Employer branding door Hire.nl = HR + Marketing Communicatie

Wij combineren HR met marketing en communicatie om uw werkgeversmerk op de sterkste en meest unieke & aantrekkelijke manier in de markt te zetten. HR staat tot uw beschikking om uw werkgeversmerk te analyseren en te verfijnen en Marketing Communicatie is er om uw bereik te vergroten, uw doelgroep te triggeren en te overtuigen.

Laten we samen een solide merk opbouwen dat onmogelijk over het hoofd kan worden gezien!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven