Content voor Ingelogde Gebruikers

IT professionals: het werven, selecteren en detacheren

Hire.nl is dé specialist als het gaat om het werven, selecteren en het detacheren van IT professionals. Ben je op zoek naar IT professionals die uw organisatie (tijdelijk) komen versterken? Iemand die zich thuis voelt in diverse IT Functies? Dan ben je bij Hire.nl aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren actief als het gaat om het vervullen van ICT Vacatures op HBO- en WO-niveau. Binnen onze organisatie werken we samen met bedrijven in de corporate markt. Maar ook bedrijven in de automatiseringsbranche en in het mkb maken veelvuldig gebruik van onze expertise. We selecteren alleen kandidaten die het beste bij jouw organisatie passen.

Тариевен

Professionals inhuren via Hire.nl levert je naast kwaliteit ook een scherpe prijs op. Wij hanteren een open calculatie naar onze opdrachtgevers. Je betaalt dus nooit teveel en hebt hierdoor een goed inzicht wat de marktconforme tarieven zijn als het gaat om bemiddeling via Hire.nl. Heb je een interessant voorstel? Alles is bespreekbaar en in negen van de tien keer zijn onze tarieven op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Functies voor IT professionals

De IT professionals die wij bemiddelen hebben betrekking op meerdere verschillende functies. Onze kracht ligt echter bij professionals die gespecialiseerd zijn in technische functies. Onder deze functies verstaan we onder andere de Vacature Technisch Consultant, Vacature PHP Programmeur, Vacature Applicatiebeheerder, Vacature SharePoint Consultant of een Vacature Netwerk Engineer.

ИТ специалисти чрез Hire.nl

Waarom je bij ons moet zijn voor het werven van IT professionals:

  • Ruime ervaring met arbeidsbemiddeling
  • Een brede kennis en uitgebreid netwerk.
  • Een grote database van kandidaten. Jaarlijks schrijven vele honderden professionals zich bij ons in.
  • Actief in Nederland en in het buitenland.
  • Actuele en specialistische kennis
  • Een zeer ervaren team dat de professionals coacht, begeleidt en continue blijft opleiden.

Контакт

Wil je meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden als het gaat om het bemiddelen van IT professionals? Neem директен контакт met ons op. Daarnaast kun je ons altijd volgen via onze diverse social media kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste Hire.nl nieuwtjes en vacatures via Instagram, Facebook en LinkedIn.

Хавенстраат 305
1271 GD, Хюзен

Превъртане naar boven