Content voor Ingelogde Gebruikers
Recrutadores de TI: O que é que faz com que um recrutador de TI seja bom?

Recrutadores de TI: wat maakt een IT recruiter goed?

De werving en selectie via Hire.nl gaat waarschijnlijk op een andere manier dan dat je gewend bent. Os meus nomes são dúzias de utilizadores de um hoop van onze concullega's. Bij Hire.nl geloven we in een langdurige samenwerking, met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Onze IT recruiters zullen zich dus anders gedragen dan de gemiddelde recruiter. Waar wij onze IT recruiters op uitkiezen, leggen we je hieronder uit.

Onze IT recruiters luisteren

Wij willen graag écht het verschil maken. Dat betekent dat we ook écht naar jouw wensen en behoeften luisteren. Geen geautomatiseerde LinkedIn berichten naar kandidaten, of kandidaten doorsturen die niet in het gezochte profiel passen. Doordat we zo goed luisteren, weten we precies wat jij zoekt en verliezen we niet onnodig tijd met onjuiste kandidaten of vacatures.

Het nakomen van afspraken

Onze IT recruiters doen geen beloftes die niet nagekomen kunnen worden. Não te esqueças de te actualizar sobre o gesto de candidatura de Jouw Sollicitatie? Dan komen we dat ook écht na. A partir do momento em que nos encontramos, é-nos dado o melhor caminho para fazer um gesto de esperança, e a partir do momento em que nos esforçamos por fazer o melhor caminho.

Hulp bij het voorbereiden

Onze IT recruiters helpen je graag bij het voorbereiden van het gesprek. Aan de kant van de kandidaat, maar ook aan de kant van de opdrachtgever. Ajudamos a encontrar o voorbereiden van het gesprek en het opmaken van zijn of haar CV. De IT recruiters kunnen ook de opdrachtgever helpen bij het voorbereiden van vragen om de juiste fit voor het bedrijf te vinden. We willen imersen voor beide partijen de juiste match vinden, dus een goede voorbereiding is het halve werk!

Queres que as mulheres de contacto conheçam um grupo de recrutadores? Of meer weten over wat ons anders maakt dan andere recruitmentbureaus? Não há necessidade de contactar com homens, e nós temos de o fazer!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven