Inhoud voor Ingelogde Gebruikers
6 Misvattingen over Detachering

6 misvattingen over detachering

6 misvattingen over detachering

Je hebt geen vaste collega's

Ja en nee.
Ja, want detacheren is tijdelijk. Dat weet jij en dat weten je collega's ook. Dit kan ervoor zorgen dat je je collega's minder goed leert kennen en daardoor niet dezelfde band opbouwt als vaste collega's met elkaar doen. Hoewel, in de praktijk worden onze opdrachten vaak verlengd waardoor onze mensen al gauw langere tijd onderdeel van het team zijn.

Nee, want je bent altijd onderdeel van ons HIRE team. We plaatsen je niet bij een opdrachtgever om vervolgens alleen maar facturen te cashen. Nope, liever niet. Ook al zit je (tijdelijk) bij een opdrachtgever, je bent gewoon één van onze Hire collega's. We bellen dus regelmatig om gewoon even bij te praten en te checken hoe het met je gaat, je gaat mee met teamuitjes, zit in de bedrijfs-WhatsApp en we doen er alles aan om elkaar regelmatig face to face te zien. Daarnaast zitten de meesten van ons ook tijdens een extern project, 1 dag per week op ons kantoor. Wel zo gezellig.


Het is tijdelijk en je hebt daardoor nooit een vast contract

Zo, dat zou ellendig zijn. Doen we dus niet. Wanneer je via HIRE gedetacheerd wordt, kun je gewoon rekenen op de zekerheid van een vast contract. Dat werkt wel zo lekker (en eerlijk, laten we wel wezen).


Je bent een nummertje

Ons motto is 'wij schuiven geen cv's, wij verbinden mensen'. Wij plaatsen dus niet klakkeloos professionals bij opdrachtgevers, maar zijn altijd op zoek naar de beste match. We houden uitgebreide gesprekken en (competenties)assessments zodat we je echt leren kennen. Alleen dan kunnen we de match maken waar iedereen wat aan heeft. En daarbij, je hebt zelf natuurlijk ook genoeg te vertellen hè? We willen natuurlijk wel dat je blij wordt van je baan.


Ik heb geen inspraak in de opdrachten

Ja, dit is een beetje dubbelop na de vorige alinea maar we benadrukken het liever nog een keer. Better safe than sorry, toch? Kijk, we willen natuurlijk dat onze opdrachtgevers blij zijn maar bovenal dat jij blij bent. Niemand heeft er wat aan als iemand tegen zijn zin in bij een opdracht zit. Daarom doen we dat dus niet. We kijken altijd samen met jou naar de opdrachten die er liggen en zoeken samen uit waar jij het beste op je plek zit.


Er zijn geen opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Je opdracht is tijdelijk, dus de kans dat een opdrachtgever veel tijd en geld in jouw ontwikkeling gaat steken is vrij klein, laten we eerlijk zijn. Daarom doen wij dat. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en bieden daarom veel opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en word je steeds beter in je vak.


Mijn gegevens worden met allerlei bedrijven gedeeld

Nou, nee. Daar zit toch niemand op te wachten? Natuurlijk gaan we discreet en zorgvuldig met je cv en persoonsgegevens om. Niet alleen omdat we dat zelf logisch vinden maar ook omdat dat gewoon bij de wet geregeld is.

 

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven