Content voor Ingelogde Gebruikers

IT fejvadász

IT fejvadász

Als IT headhunter zijn we gewend om binnen de IT markt mensen te recruiteren die niet via de reguliere IT werving en selectie of IT Detachering binnenkomen. De IT Headhunter activiteiten van hire.nl worden eigenlijk voor alle functies gebruikt. Hogere management functies of voor specifieke IT Functies die moeilijk invulbaar zijn?  Wij draaien onze handen er niet voor om. Een IT headhunter klinkt spannend en dat is het soms ook ? . Werken in het diepste geheim, grootschalige reorganisaties begeleiden en in aanraking komen met allerlei soorten mensen. Daarnaast zijn de functies waarbij we voor deze rollen benaderd worden niet makkelijk en zijn al meerdere bureau's ons voorgegaan.

Wij schrikken daar niet van terug, sterker nog dat motiveert ons alleen nog maar meer. Niet alleen online komen we naar voren als de NR1 als het om IT headhunting gaat! Ook offline maken meghalunk positie waar!

Een andere mogelijkheid waarvoor de IT Headhunter activiteiten van hire.nl worden ingezet is als het gaat om het headhunten van IT Personeel uit het buitenland of in het geval van een krapte op de arbeidsmarkt. Uiteraard kunnen we ook ingeschakeld worden als het gaat om detachering opdrachten. Onze mensen hebben jarenlange ervaring opgedaan bij bedrijven als Canon, SCC, Ricoh, HP en kleinere IT organisaties zoals Magna Carta. Hierdoor hebben we een zeer goed begrip van functies ( kell az egyik, hogy tudjon egyet ) en een zeer groot netwerk. De belofte die wij doen is dat onze gemiddelde invultijd van een exclusieve vacature minder dan 4 weken bedraagt. Redden we dat niet dan vervullen we de functie tegen kostprijs. Klinkt aantrekkelijk niet?

IT Headhunter en exclusiviteit

Als we als IT Headhunter werken, werken we altijd 100% exclusief. De activiteiten die wij invullen vragen namelijk een zeer goede kennis van de markt, functie alsmede een zeer goede kennis van het bedrijf. Niet dat dat niet het geval is bij de andere activiteiten (zoals IT Werving en Selectie) maar deze functies zijn vaak nog crucialer voor de bedrijfsvoering. Althans wij vinden iedereen even belangrijk maar niet alle werkgevers zijn het met ons eens op dit punt. Indien dit gewenst is kunnen we dit ook nog vanuit een van onze andere BV's invullen (bijvoorbeeld Testoo). Dit doen we vaak als de bedrijven niet bekend willen worden ( hier komt de spanning weer naar voren ? ) of omdat we als IT Headhunter al vanuit een andere rol actief zijn binnen het bedrijf .

IT Headhunter en de markt

Als IT Headhunter richten we ons met name op ICT vacatures maar dat wil niet zeggen dat we alleen binnen de IT actief zijn.  Juist doordat we als IT Headhunter al een zeer goede kennis van het bedrijf, de cultuur en de achtergrond hebben, zijn we in staat om veel meer functies in te vullen dan alleen voor IT Professionals. Ga er maar vanuit dat onze kwaliteit standaard dusdanig hoog is dat we op ieder vlak behulpzaam kunnen zijn. Ga er dus maar vanuit dat je met hire.nl niet alleen maar een IT Headhunter in dienst neemt maar nog veel meer een verlengstuk van je organisatie.

Tevens is het niet zo dat we alleen maar in Nederland actief zijn als IT Headhunter. Vanuit onze buitenlandse activiteiten verrichten we ook werkzaamheden in Vietnam, Australië maar zijn we bijvoorbeeld ook actief geweest op de Nederlandse Antillen. Ook voor internationale opdrachten bent u bij hire.nl dus aan het juiste adres.

IT Headhunter en tarieven

De tarieven die wij hanteren als IT Headhunter variëren en zijn afhankelijk van de nadere afspraken. Betreft het 1 specifieke functie of wilt u ons voor meerdere functies inzetten? Doorgaans kunnen wij echter scherpere tarieven hanteren aangezien we vanuit een exclusieve opdracht acteren. Wilt u meer weten over onze exclusieve tarieven? Neem dan kapcsolat találkozott ons op we staan u graag te woord.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Görgetés naar boven