Content voor Ingelogde Gebruikers

Caçador de cabeças IT

Caçador de cabeças IT

Als IT headhunter zijn we gewend om binnen de IT markt mensen te recruiteren die niet via de reguliere IT werving en selectie of IT Detachering binnenkomen. IT Headhunter activiteiten van hire.nl worden eigenlijk voor alle functies gebruikt. O seu funçionário de gestão de funçães de espécies de TI é invulnerável? Wij draaien onze handen er niet voor om. Een IT headhunter klinkt spannend en dat is het soms ook ? . Werken in het diepste geheim, grootschalige reorganisaties begeleiden en in aanraking komen met allerlei soorten mensen. A nossa lista de funçôes é para dez anos de trabalho, mas não para fazer escolhas e nem para os meus colegas de trabalho.

Wij schrikken daar niet van terug, sterker nog dat motiveert ons alleen nog maar meer. Niet alleen online komen we naar voren als de NR1 als het om IT headhunting gaat! Ook offline maken we die positie waar!

Een andere mogelijkheid waarvoor de IT Headhunter activiteiten van hire.nl worden ingezet is als het gaat om het headhunten van IT Personeel uit het buitenland of in het geval van een krapte op de arbeidsmarkt. A nossa rubrica de recrutamento é como o gaat om detachering opdrachten. O nosso grupo de homens e mulheres está a trabalhar em parceria com a Canon, SCC, Ricoh, HP e com organizações de TI como a Magna Carta. Hierdoor hebben we een zeer goed van functies (é preciso conhecer um) e een zeer groot netwerk. De acordo com o que foi dito, o que é preciso fazer é invultiplicar uma vaga de férias e 4 semanas de férias. Redden we dat niet dan vervullen we de functie tegen kostprijs. Não tem nada a ver com isso?

IT Headhunter en exclusiviteit

Se nós também éramos caçadores de cabeças de TI, se nós fossemos 100% excludentes. De activiteiten die wij invullen vragen namelijk een zeer goede kennis van de markt, functie alsmede een zeer goede kennis van het bedrijf. Niet dat dat niet het geval is bij de andere activiteiten (zoals IT Werving en Selectie) maar deze functies zijn vaak nog crucialer voor de bedrijfsvoering. Althans wij vinden iedereen even belangrijk maar niet alle werkgevers zijn het met ons eens op dit punt. Indien dit gewenst is kunnen we dit ook nog vanuit een van onze andere BV's invullen (bijvoorbeeld Testoo). O mesmo se passa com os nossos clientes, como também com os nossos clientes não nacionais ("hier komt de spanning weer naar voren ? ) de omdat we als IT Headhunter al vanuit een andere roll actief zijn binnen het bedrijf .

IT Headhunter en de markt

Als IT Headhunter richten we ons met name op ICT vacatures maar dat wil niet zeggen dat we alleen binnen de IT actief zijn. Juist doordat we als IT Headhunter al een zeer goede kennis van het bedrijf, de cultuur en de achtergrond hebben, zijn we in staat om veel meer functies in te vullen dan alleen voor IT Professionals. Ga er maar vanuit dat onze kwaliteit standaard dusdanig hoog is dat we op ieder vlak behulpzaam kunnen zijn. Ga er dus maar vanuit dat je met hire.nl niet alleen maar een IT Headhunter in dienst neemt maar nog veel veel meer een verlengstuk van je organisatie.

Tevens is het niet zo dat we alleen maar in Nederland actief zijn als IT Headhunter. Vanuit onze buitenlandse activiteiten verrichten we ook werkzaamheden in Vietnam, Australië maar zijn we bijvoorbeeld ook actief geweest op de Nederlandse Antillen. Ook voor internationale opdrachten bent u bij hire.nl dus aan het juiste adres.

IT Headhunter en tarieven

De tarieven die wij hanteren als IT Headhunter variëren en zijn afhankelijk van de nadere afspraken. Achas que o functie de 1 specifieke functie de wilt u ons voor meerdere functies inzetten? As nossas equipas de trabalho estão dispostas a fazer o seu trabalho de forma a que possamos ter uma actuação exclusiva. Queres molhar uma carruagem de carruagem exclusiva? Não há necessidade de nos encontrarmos com ninguém, mas temos de nos esforçar para o fazer.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven