Content voor Ingelogde Gebruikers

ICT werving en selectie

ICT Werving en Selectie via hire.nl gaat waarschijnlijk op een andere manier dan u gewend bent.

Wij zijn immers geen dozenschuiver zoals een hoop van onze con-collega's. Bij hire.nl geloven we in een langdurige samenwerking met zowel u als opdrachtgevers en onze kandidaten. ICT Werving en Selectie doen we inmiddels al ruim 5 jaar en in deze periode hebben we vele tientallen kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar gebracht.

Onze ICT Werving en Selectie voorwaarden zijn zeer scherp in vergelijking met de markt. Wij zijn namelijk van mening dat u alleen hoeft te betalen voor onze dienstverlening waardoor de percentages uit het verleden ( 25%, of 30% ) bij ons niet zullen voorkomen. Vele opties zijn mogelijk bij onze ICT Werving en Selectie, van betaling per maand tot lange garantieperiodes. Wij durven dat wel aan omdat we overtuigd zijn van onze eigen kwaliteiten!

Vanuit hire.nl voorzien wij eigenlijk in alle ICT Vacatures. Voor u heeft dit als voordeel dat u slechts met 1 partij hoeft samen te werken of het nu gaat om een Vacature Accountmanager, een Vacature Systeembeheerder of een Vacature IT Consultant. Bijkomend voordeel is tevens dat hoe meer ICT Vacatures u heeft hoe voordeliger uw voorwaarden worden. Vanuit onze ICT Werving en Selectie voorwaarden werken wij namelijk met een kortingspercentage dat terugloopt per geplaatste kandidaat; onbeperkt! Hierdoor kan het zelfs voorkomen dat onze opdrachtgevers nog maar een percentage van 5% of lager betalen. Dat is nog een voordelig gebruik maken van ICT Werving en Selectie via hire.nl!

Wilt u ICT Werving en Selectie gewoon op basis van no-cure-no-pay uitproberen? Dat kan natuurlijk ook. In de meeste gevallen zien wij dat onze opdrachtgevers na een proefperiode graag een vast contract met ons afsluiten vanwege de bewezen expertise en scherpe voorwaarden.

Als u ondertussen nieuwsgierig bent geworden naar onze scherpe voorwaarden en selectie mogelijkheden neem dan contact met ons op en wij helpen u snel aan het juiste IT Personeel.

Bekijk ook onze social media kanalen over meer informatie over Werving & Selectie via hire.nl op Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Görgetés naar boven