Content voor Ingelogde Gebruikers

Misschien heb je het al eens meegemaakt, en anders kan je je er vast een voorstelling van maken: een getalenteerd sleutelpersoon verlaat je organisatie. De impact hiervan is groot; denk aan kennis die verdwijnt maar denk ook aan de tijd, het geld en de energie het kost om de nieuwe vacature goed in te vullen. Goede succession planning minimaliseert deze impact.

Talent ontdekken, ontwikkelen en behouden

Succession planning is een strategie voor het identificeren en ontwikkelen van toekomstige leiders in je organisatie. Of simpel gezegd: toptalent erkennen, ontwikkelen en behouden; nieuwe leiders identificeren die oude leiders kunnen vervangen. Niet alleen voor in de top van je bedrijf, maar voor belangrijke functies op alle niveaus. Zo heb je de juiste werknemers met de juiste vaardigheden, kennis en ervaring beschikbaar om in een sleutelrol te stappen zodra dat nodig is.

Om meer te weten te komen over hoe je nu begint met Succession Planning kun je ook eens een kijkje nemen op onze blog!

We ontwikkelen jouw succession planning en integreren deze in je HR-strategie

We ontwikkelen de succession planning die jouw organisatie nodig heeft om nu, maar ook in de toekomst succesvol te zijn. Zowel met je huidige als toekomstige werknemers.

We identificeren sleutelrollen binnen je bedrijf en analyseren welke capaciteiten hierbij horen. Op basis van jouw succession planning werven en selecteren we kandidaten die hier precies op aansluiten.

Ook zetten we onze HR-kennis en -ervaring in om te bepalen welke medewerkers in deze sleutelposities zouden kunnen groeien. Samen ontwikkelen we een groei-programma dat de juiste trainingen, ondersteuning, feedbackprocessen en coaching bevat. Zo zorgen we ervoor dat jouw organisatie voorbereid is op veranderingen.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven