Content voor Ingelogde Gebruikers

Functie

Partner

Sinds zijn studie en eerste baan altijd voorgenomen om met de opgedane ervaring ondernemer te worden. Nu alweer 12 jaar ondernemer. Gedreven en geeft nooit op. Geïnteresseerd in hoe de wereld draait en grote liefde voor muziek.

 

Trots op.

Ik ben heel trots op onze klanten en ons team. Dag in dag uit werken ze smart & simple samen aan onze producten en services voor de tevredenheid van onze klanten; allemaal zetten we graag een stapje extra. En zonder onze klanten zouden we niet zijn op het level waar we nu zijn.

Bang voor.

Hoogtes.

Word blij van.

Tevreden klanten. Helemaal als we samen een “berg” over zijn gegaan. Ik word ook heel blij als we een elegante oplossing hebben gevonden voor problemen die bij onze klanten spelen of in onze producten en services voorkomen.

Kan slecht tegen.

Opgeven.

Bewondering voor.

Speciale mensen. Allemaal hebben we iets speciaals en ik geniet ervan als mensen dat tonen. Maakt het leven rijk en interessant.

Slecht in.

Meer dan waar ik goed in ben.

Ultimate goal.

Genieten van het ondernemen en het neerzetten van het ultieme bedrijf. Daarna op een zonnige plek, met goed eten en goede drank, muziek studeren en de wereld nog iets beter begrijpen.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven