Content voor Ingelogde Gebruikers
Marieke van Pinxteren

Functie

Sales assistent

Als Sales Assistent is Marieke de onmisbare multifunctionele kracht binnen Hire.nl. Ze pakt zaken op bij A, heeft pas rust bij Z. En dat ze het als een uitdaging ziet om het onmogelijke mogelijk te maken, zijn wij, onze opdrachtgevers en onze kandidaten eigenlijk alleen maar heel blij mee.

Trots op.

Ik ben heel trots op mijn moestuin, die brengt me veel geluk. Ontspanning door inspanning én verse groenten!

Bang voor.

Ik ben niet heel bang aangelegd als je het hebt over achtbanen, insecten of smalle paadjes die je tegenkomt bij bergwandelingen.
Ik ben wel bang voor onzekerheid. Ik probeer altijd alle onzekerheden uit te schakelen, dat kan natuurlijk nooit en dat houdt het spannend maar dat maakt me onzeker.

Word blij van.

Samen sterk, hoeveel werk er ook is, welke hobbels er ook genomen moeten worden. Je steekt de koppen bij elkaar, schouders eronder en gaat stappen maken. Love it!

Kan slecht tegen.

Klagende mensen. Sommige dingen zijn niet leuk om te doen en dan kun je daar over gaan zitten klagen maar het heeft zo geen zin. Ga gewoon aan de slag!

Bewondering voor.

Mensen die heel creatief en ondernemend zijn, ook al zitten daar risico’s aan verbonden. Vind het knap om te zien hoe ideeën ontstaan,

Slecht in.

Ik kan niet goed nee zeggen, wil graag iedereen en alles blij maken.

Ultimate goal.

Lekker blijven doen wat ik leuk vind, dat bevalt me prima tot nu toe!

IJsselmeerstraat 314
1271 GE, Huizen

Scroll naar boven