fbpx
Content voor Ingelogde Gebruikers

Wij schuiven geen CV’s, maar verbinden mensen

Pas als we elkaar echt goed kennen, weten we hoe we je echt goed kunnen helpen met jouw recruitment. Daarom steken we veel tijd in het leren kennen van de opdrachtgever en de intake met kandidaten. We willen immers de perfecte match vinden!

Om er voor te zorgen dat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn, hebben wij onze 10 beloftes aan opdrachtgevers op een rijtje gezet!

Recruitment op maat

Met onze op maat gemaakte aanpak gaan we op zoek naar die kandidaat die perfect past bij de vacature én jouw organisatie. Met slimme online marketing, creatieve gedrevenheid en een flinke portie lef zorgen we ervoor dat we de juiste kandidaten vinden, bereiken en verbinden. We stellen alleen kandidaten aan jou voor, waar we écht enthousiast over zijn. Zo heb jij meer tijd over voor andere dingen.

We combineren onze kennis en ervaring met de kracht van Google

We hebben veel ervaring met en kennis van online marketing. Dit zetten we dan ook continu in om  onze vacatures en zoekopdrachten een voorsprong te geven op die van anderen. Zo ontwikkelen we slimme vacaturetitels en -teksten die beter en hoger ranken in Google en daardoor meer en beter bereik realiseren.

Altijd een stap extra

Of het nu gaat om de invulling van openstaande vaste vacatures of de invulling van openstaande tijdelijke vacatures gaat, wij zijn de HR-partner voor al je vraagstukken. Als jouw recruitment bureau zetten we altijd een stap extra. Waar anderen stoppen, begint het voor ons pas.

Of neem direct contact op met een van onze recruiters

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven