Content voor Ingelogde Gebruikers

Functie

Parceiro

Sinds zijn studie en eerste baan altijd voorgenomen om met de opgedane ervaring ondernemer te worden. Nu alweer 12 jaar ondernemer. Gedreven en geeft nooit op. Geïnteresseerd in hoe de wereld draait en grote liefde voor muziek.

 

Trotes op.

Ik ben heel trots op onze klanten pt ons team. Dag in dag uit werken ze smart & simple samen aan onze producten en services voor de tevredenheid van onze klanten; allemaal zetten we graag een stapje extra. E, se quisermos que o nosso nível de segurança seja atingido, não o faremos.

Bang voor.

Hoogtes.

Palavra blij van.

Tevreden klanten. Helemaal als we samen een "berg" over zijn gegaan. A palavra "hek heel blij als we een elegante oplossing hebben gevonden voor problemen die bij onze klanten spelen of in onze producten en services voorkomen.

Kan slecht tegen.

Opgeven.

Bewondering voor.

Homens especiais. Allemaal hebben weets speciaals en ik geniet ervan als mensen dat tonen. Maakt het leven rijk en interessant.

Slecht in.

Meer dan waar ik foi em ben.

O objectivo final.

Genieten van het ondernemen en het neerzetten van het ultieme bedrijf. A partir de uma zona de conflito, a bebida foi feita e bebida, os estudantes e os jovens não são obrigados a abandonar as suas casas.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven