Content voor Ingelogde Gebruikers

Tips voor tijdens jouw video sollicitatiegesprek

"Dit is niet het moment om te solliciteren". Zeker wel! Misschien kom je er nu juist achter dat je baan niet meer bij je past, of staat je job op de tocht door de Corona crisis. Alleen, het old skool solliciteren zit er nu nu niet in, want bij elkaar aan tafel schuiven voor een gesprek gaat nu niet. Não se preocupe! Videobellen via bijvoorbeeld Zoom, Skype of Teams is een goed alternatief. Maar, dit is waarschijnlijk wel nieuw voor je en daarom misschien ook wat spannender dan normaal. Se o tempo de espera de um sollicitatiegesprek for suficiente, não é necessário. Daarom helpen we je graag met watty tips om jouw video sollicitatiegesprek iets makkelijker te maken.

Verifique o seu equipamento

Een inkoppertje dit, maar zorg ervoor dat de camera van je pc, laptop of tablet goed werkt werkt. Doet hij het niet of laat de kwaliteit te wensen over? Gebruik dan je smartphone om je video sollicitatiegesprek te voeren.

Zoek uit hoe de videotool werkt

Queres que a palavra "não te agrada" seja a palavra "não te agrada", que o pai ou a mãe de um animal de estimação? De recruta estudava os seus votos de emprego, uma pesquisa para o vídeo sollicitatiegesprek. O seu sistema de busca é muito simples. Verifique se o seu sistema foi aprovado, faça uma conta e faça uma chamada de testemunho para um amigo de um amigo.

Zorg voor een professionele, opgeruimde omgeving

En dat is dus niet een rommelige slaapkamer. Zorg ervoor dat je in een rustige, neutrale ruimte zit. Niet alleen omdat het wat professioneler staat maar ook omdat je gesprekspartner niet wordt afgeleid.

Denk aan je lichaamshouding parte 1

Ondanks dat je elkaar via een scherm ziet is het wel netjes om elkaar, voor zover mogelijk, zoveel mogelijk aan te kijken. Het is misschien wat onwennig maar probeer toch om vooral recht in de lens te kijken. Tijdens een videocall met iemand praten die de hele tijd naast, boven of onder zijn scherm kijkt is niet fijn. Grote kans dat je ook wat ongeïnteresseerd of laks overkomt. En dat is niet je bedoeling, nemen we voor het gemak even aan ?

Denk aan je lichaamshouding parte 2

Ja je zit comforttabel thuis, ja je hebt waarschijnlijk stiekem huissokken aan in plaats van hakken of nette veterschoenen en ja, misschien heb je zelfs wel een joggingbroek aan onder je nette blouse. Não se esqueça de não ter de ser vestida! Há uma profissão para a qual não se pode perder; as zonas de rechupagem, as zonas de treino e as armaduras rústicas de camisola para a qual não se pode perder.

Por último, mas não menos importante

Bereid je goed voor, net zoals je dat voor een 'normaal' sollicitatiegesprek ook zou doen. Succes! O que é que se passa com os meus amigos? Contacte-nos e ajude-nos a ter sucesso!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven