Content voor Ingelogde Gebruikers

Vagas de venda: welke kandidaten zoeken wij?

Ook bij Hire.nl hebben veel vendemos vagas em linha staan. A venda é uma forma de criar uma raça, pelo que temos de nos preocupar com os nossos divertimentos e com as nossas vendas, sobre as melhores condições de venda e sobre as melhores condições de venda.

Welke banen zijn er em vendas?

Bij vacatures kun je aan verschillende functies denken: Accountmanagement, Binnendienst, Keyaccountmanagement, maar ook Salesmanagement en retail.

Welke kandidaten zoeken wij voor onze vacatures de vendas?

Afhankelijk van de functie, de klant en de werkzaamheden kunnen de functie-eisen verschillen. Desondanks zijn er altijd een aantal overlappende eigenschappen die elke opdrachtgever van ons het liefste ziet terugkomen in de kandidaten die bij ons solliciteren.

Zo zoeken wij voor onze opdrachtgevers altijd leergierige kandidaten met ambitie die graag willen doorgroeien. Se quiseres um carro de treino, uma meta, um objectivo, uma estratégia e um jogo de treino em que não tenhas medo? Não se pode deixar de ter uma rede de comunicação e de se preocupar com a comunicação e com as capacidades de comunicação? Dan heb je de basis eisen die wij in elke vrouw of man zoeken!

Wat kan Hire.nl voor jou betekenen?

Als specialist in werving en selectie hebben wij in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van zowel werkgevers als kandidaten, zowel nationaal als internationaal. Zodoende hebben wij vele uiteenlopende organisaties waarvoor wij sales vacatures bemiddelen. Wij leveren graag goed werk en wij gaan daarom altijd een uitgebreid traject in met onze kandidaten. Vandaar dat bij de selectieprocedure niet alleen gekeken wordt naar sales skills, maar ook naar jouw persoonlijkheid. Een goede match ontstaat namelijk niet alleen door een juiste match op functie eisen maar ook door het matchen van de juiste competenties en passende persoonlijkheid bij de DNA van een organisatie!

Heb je onze vendas vacatures al bekeken? Deze vind je op onze vacature pagina. Je kunt ook altijd contact ons opnemen!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven