Content voor Ingelogde Gebruikers
O código de privacidade da NVP: Como é que podemos ser ajudados?

De NVP sollicitatiecode: hoe houden wij ons eraan?

De NVP sollicitatiecode is dé gedragscode voor werving en selectie van de Nederlandse vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (NPV). Hierin staan basisregels die bedrijven en instellingen moeten naleven bij het werven en selecteren van kandidaten. Ook wij bij Hire.nl houden ons aan deze NVP sollicitatiecode. Maar watdt houdt deze code precies in en hoe houden wij ons eraan?

Informar sobre o solicitante

Ten eerste maken we bij Hire dingen niet mooier dan dat ze zijn. De sollicitant wordt goed op de hoogte gesteld van de vacature en de bijbehorende functie. Nós fazemos o nosso trabalho sobre a água do functie inhoudt en hoe deze functie er binnen de organisatie zal gaan uitzien. Nós fazemos o nosso trabalho de pesquisa sobre o procedimento e temos dez procedimentos actualizados sobre os nieuwe ontwikkelingen.

Iedereen heeft een eerlijke kans

Dez tweede geven weedereen een gelijke kans. A base para o voorstellen van een kandidaat é o geschiktheid voor de functie en niet op andere externe factoren. O que se pode esperar de um assistente de functie, e de um funk, é que o mesmo se aplica a um waarom do geval.

Nós gauan vertrouwelijk met jouw gegevens om

De NVP sollicitatiecode stelt ook dat het recruitmentbureau zorgvuldig en vertrouwelijk met de gegevens van de sollicitant zal omgaan. Wij vragen alleen informatie die relevant is voor het bepalen of jij geschikt bent voor de functie en we zullen nooit ongevraagd jouw gegevens doorgeven aan andere partijen. A nossa missão consiste em acenar com a cabeça, e em fazer com que a nossa vida seja mais fácil do que a nossa vida.

De volledige NVP sollicitatiecode

Nós temos um código greep uit de gedragscode gegeven. Ben je geïnteresseerd in de andere regels van de NVP sollicitatiecode? Eu tenho o mais recente código hier.

Meer weten over onze werkwijze of onze werving en selectie procedure? Neem contact met ons op en we leggen het je graag uit!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven