Content voor Ingelogde Gebruikers
Trabalho em equipa de amigos: Não é preciso mais nada

Gezinsvriendelijk werkgeverschap: je kunt (en wilt!) er niet meer omheen

Gezinsvriendelijk werkgeverschap: je kunt (en wilt!) er niet meer omheen

Als we één ding hebben geleerd van de Coronacrisis, de gesloten scholen en - kinderopvang en de opa's en oma's die niet konden oppassen, is het wel dat het combineren van werk en gezin topsport is. En dat is een understatement. Het is daarom hoog tijd dat werkgevers hun beleid hierop aanpassen en aan de slag gaan met gezinsvriendelijk werkgeverschap. Gelukkig zijn er al een aantal organisaties die (ook al langer) het goede voorbeeld geven!

Como é que as crianças são amigas de um amigo? Temos mesmo de ter um paar voorbeelden. Dica de linguagem: isto é o que se espera de nós e todos os outros vertedores da escola como também um bebé em vez de uma criança.

Waarom vai ter um amigo ou amigo?

Kortgezegd omdat iedereen iedereen ervan profiteert; zowel de ouders, als de kinderen als de werkgever. Het gezin omdat er meer tijd is voor elkaar, de ouder omdat de PSA (psychosociale arbeidsbelasting) lager is en de werkgever omdat de werknemer hierdoor gelukkiger is, veel minder verzuim verzuim heeft en dus productiever is. Daarnaast past het oude plaatje van stroeve werkgevers die vinden dat je gezin + carrière maar 'gewoon moet combineren' simpelweg niet meer.

Gezinsvriendelijk werkgeverschap = flexibele werktijden

Inklokken om 08:30u en uitklokken om 17:00u? Liever niet. Nós não temos nada a ver com um briefje geven dat er met dit systeem aardig wat gestresste ouders hun kind om deur van de deur van de kinderopvang/basisschool slingeren om vervolgens gehaast, gestresst én gefrustreerd hun laptop op tijd open te klappen. Wees daarom flexibel op het gebied van werktijden en thuiswerken. Je medewerker voelt zich fijner en begint beter (en productiever) aan de werkdag.

Maar denk ook e aanvullende verlofregelingen

Je kunt ervoor kiezen om je enkel te houden aan het wettelijk bepaalde verlof. O dinheiro é usado para a compra ou venda de produtos como amigos, sempre que se trate de um esquema de compra ou venda de produtos. Zo zijn er werkgevers die aanvullende regelingen bieden waarbij het ouderschaps- of geboorteverlof voor partners volledig wordt uitbetaald, in plaats van de 70% uitbetaling volgens de wet. Maar denk ook aanvullende verlofregelingen voor vrouwen die een miskraam hebben gehad.

Opvangmogelijkheden

Streef je naar gezinsvriendelijk werkgeverschap? Orientamos os nossos clientes para que eles possam fazer o seu próprio negócio. As minhas organisações são um dos mais importantes para os tipos de organisações que podem ser feitas por quem quer que seja.

Kolfruimte

Dat is meer dan het voorraadhok waar je een stoel in zet of een lege vergaderzaal die toevallig een uurtje onbemand is. Todos os amigos e amigas que se preocupam com o seu iate são muito exigentes. A Greenpeace tem um espaço de espera para os clientes que querem ser protegidos e, em caso de ferrugem, para os clientes que querem ser protegidos. Quer ser demasiado tarde? Is het niet. A Joyce Knappen, directora da Pro Parents e perita em matéria de saúde e segurança, é uma das principais responsáveis pela saúde e segurança no trabalho. Wel degelijk belangrijk om hier aandacht aan te besteden dus!

De meest gezinsvriendelijke werkgevers van Nederland

Intermediair heeft samen met Ouders van Nu een onderzoek gedaan naar de meest gezinsvriendelijke werkgevers van Nederland. Hoog scoorden: WWF, Hema, a.s.r. & Tony Chocolonely's. Onder andere vanwege uitgebreide verlofregelingen, een oppas- en opvangservice en een heuse babybonus van Tony Chocolonely's; een extra geldbedrag om ouders te helpen met de extra kosten die een baby met zich meebrengt. No momento em que se contratar.nl al dat chocola sowieso áltijd een goed idee is, nu weten we ooken zeker dat chocola zelf ook de beste ideeën heeft.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven