aptidão em TI: É waarom het zo goed werkt | Hire.nl
Content voor Ingelogde Gebruikers

Fitlance bij Hire.nl: het model waarbij je op projectbasis werkt bij verschillende opdrachtgevers terwijl je bij ons op de loonlijst staat. Bij het Fitlance concept heb je de vrijheid om zelf je opdrachten en het aantal vakantiedagen te kiezen. Tegelijkertijd heb je de zekerheid en het financiële vangnet van een vast contract.

Waarom werkt Fitlance goed?

Waarschijnlijk kun je je er na het lezen van de inleiding al iets bij voorstellen waarom Fitlance zo goed werkt. É uma combinação perfeita da flexibilização e do regime de apartheid.

Fitlance in IT: de voordelen voor de professional

De belangrijkste voordelen van Fitlance voor een IT-er is dat je de vrijheid hebt om zelf je opdrachten en opdrachtgevers te kiezen, terwijl je ondertussen profiteert van alle voordelen en zekerheden van een vast contract.

Houd je van flexibiliteit, vind je het fijn om steeds een nieuwe uitdaging aan te gaan en vind je het tof om projecten een boost te geven, ze af te ronden en je daarna weer vast te bijten in een nieuw project? Dan houd je waarschijnlijk ook van de vrijheid van freelancen, detacheren of het bestaan als ZZP-er. Deze vrijheden en uitdagingen vind je ook in onze Fitlance constructie.

Het verschil ten opzichte van freelance is dat wij dingen regelen als verzekeringen, wettelijke en administratieve zaken en je acquisitie. O dinheiro é dinheiro de um vasto (e abundante) salário. Ook als je ziek bent, je even geen uren draait of wanneer je opdrachtgever niet (op tijd) betaalt. Als Fitlancer IT bij Hire.nl krijg je altijd je salaris.

Fitlance in IT: de voordelen voor een organisatie

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven kiezen voor een Fitlance constructie om IT-vacatures te vervullen. De belangrijkste is de flexibiliteit die Fitlancen met zich meebrengt. Bij de Fitlance constructie huurt een bedrijf een IT professional voor bepaalde tijd in. Hierdoor zit het bedrijf niet vast aan langlopende contracten en kunnen ze, zodra de piek voorbij is of het project is afgerond, eenvoudig afschalen.

A empresa deixou uma organização directa de fundos e de consultoria para a gestão de pessoas em dois anos de experiência em IT Fitlancer. Os Fitlancers têm de se preocupar com a sua saúde e com a sua segurança.

Verder loopt een organisatie ook minder (financeeel) risico wanneer ze een IT Fitlancer aannemen. Het Fitlance bureau, Hire.nl in dit geval, dekt immers de werkgeversrisico's zoals loondoorbetaling bij ziekte.

Fitlance in IT: de oplossing voor de wet DBA

Tenslotte biedt de Fitlance constructie ook een mooie uitkomst voor de problemen die kunnen ontstaan door de wet DBA. Deze wet is ingevoerd om zelfstandigen zoals ZZP-ers of freelancers en hun opdrachtgevers duidelijkheid te verschaffen over de arbeidsrelatie die ze met elkaar aangaan. Wanneer de Belastingdienst achteraf oordeelt dat er sprake is van een dienstverband, dan zijn de ZZP-er/freelancer en de opdrachtgever samen verantwoordelijk voor de (financiële) consequenties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het terugbetalen van loonheffingen.

Na prática, em Viena, temos uma grande variedade de organizações de dados sobre o risco de se perderem profissionais de TI e de TI que morrem ao sol. Os profissionais do sector das tecnologias de informação e comunicação são tratados através da Fitlance constructie aan de slag gaan.

Quer fazer um trabalho de escória como organizador de uma organização de peritos na área de escória? Neem dan contact met ons op, onze specialist Laura vertelt je er graag alles over!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Rolar naar boven