Meer dan 60 ingevulde vacatures voor De Vereende Verzekeringen | Hire.nl
Content voor Ingelogde Gebruikers

De Vereende Verzekeringen is de verzekeraar voor onverzekerbare risico’s en bijzondere schades. Waar sommige risico’s te groot zijn voor individuele verzekeringsmaatschappijen, biedt De Vereende uitkomst. Ze zijn gespecialiseerd in het verzekeren bijzondere zaken en bieden maatwerk voor elk bijzonder verzekeringsvraagstuk. Maar met het Waarborgfonds is De Vereende er ook voor iedereen die te maken heeft met schade aangericht door een onbekende of onverzekerde dader. Oftewel: een mooie partij om mee samen te werken.

De vraag.
Hire.nl en De Vereende gaan inmiddels alweer 10 jaar terug. We zijn destijds begonnen met het invullen van moeilijk invulbare IT-vacatures. Dit beviel zo goed dat het het begin was van een langdurige intensieve samenwerking.

Van 0 tot 60 in 10 jaar.
In de afgelopen 10 jaar hebben we maar liefst meer dan 60 vacatures in mogen vullen voor De Vereende, voor zowel vast als interim. Zo hebben we onder meer vacatures als acceptant, schadebehandelaar, controller, system engineer, IT-manager en software tester succesvol ingevuld.

Still going strong.
Trots? Ja! Nog steeds werken we intensief samen met De Vereende om al hun vacature-vraagstukken te analyseren en in te vullen. Een langdurige samenwerking waar we dus niet alleen trots op maar ook heel blij mee zijn.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven