Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

Wil je echt vette dingen doen?

Ga dan aan de slag bij ons Softwarehuis. Wist je bijvoorbeeld dat de Corona dashboards van het RIVM door onze helden worden gemaakt? Of dat we een data dashboard voor Bio Science Park hebben ontwikkeld? Met dit dashboard brengen we de toekomstige behoefte aan personeel in kaart, zo zijn we dus voorspellend op de arbeidsmarkt. Omdat namedropping het altijd goed doet; we vertonen onze kunsten onder andere ook bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de NPO, Van Hessen en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Mooie projecten toch? En zo hebben we er nog veel meer.

Best of both worlds: werken aan eigen product én werken voor opdrachtgevers

Oké we hebben toffe projecten voor dito opdrachtgevers, maar ook intern houden we van aanpakken. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld templates voor de juridische- en accountancybranche waarbij we samenwerken met de grootste legal IT-club met vestigingen in Nederland en Amerika.

Ook ontwikkelen we documentmanagementsystemen waarmee we ervoor zorgen dat organisaties altijd en overal kunnen beschikken over de juiste informatie.

Onze helden

De beste software kunnen we alleen ontwikkelen met de beste mensen. Lucky us hebben we er al aardig wat in dienst, maar we zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons nóg beter te maken! Het team binnen ons softwarehuis bestaat uit een bont gezelschap aan vak-idioten. Zo hebben we frontend en backend developers, consultants, .NET developers, Python developers, C# developers, Tosca Testers, Data Analisten en Data Scientisten. Onze mensen werken vanuit onze kantoren in Oosterbeek, Zoeterwoude, Huizen of (deels) vanuit huis. Want dat laatste was bij ons al voor Corona de normaalste zaak van de wereld.

.NET/C# ontwikkelaar, Python ontwikkelaar & Data Analisten/Scientisten: Kom bij het team!

Wil je als .NET/C# developer, Python developer of Data Analist/Scientist werken aan de mooiste opdrachten en de meest uitdagende projecten? Wil je echt impact hebben, het verschil maken en daadwerkelijk wat te vertellen hebben? Dan willen wij je spreken! Voor ons softwarehuis zijn wij altijd op zoek naar goede .NET/C# ontwikkelaars die energie krijgen van diversiteit in opdrachten en projecten.

Hoger mikken met Hire

Wil jij je ambities waarmaken binnen ons Softwarehuis? Ben je klaar met hippe pizzasessies en wil je gewoon aan echt toffe producten werken? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven