Werving en selectie: betrokken, no nonsense werving en selectie | Hire.nl
Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

We sturen niet alleen CV's door - we verbinden mensen.

We moeten begrijpen wie u werkelijk bent, zodat we u op de meest effectieve manier kunnen helpen met uw werving. Daarom investeren we veel tijd in het leren kennen van zowel de klant als de kandidaten. Ons doel is om voor u de perfecte match te vinden!

Om ervoor te zorgen dat u weet wat u van ons kunt verwachten, hebben we 10 beloftes opgesomd die we aan onze klanten doen.

Persoonlijke werving

Dankzij onze aanpak op maat gaan we op zoek naar die ene bijzondere kandidaat die zowel bij de vacature als bij uw organisatie past. Met slimme online marketing, onze creatieve drive en lef zorgen we ervoor dat we de juiste kandidaten vinden, bereiken en aan ons binden. We stellen alleen die kandidaten aan u voor, die ons enthousiasme hebben aangewakkerd! Zo houdt u veel vrije tijd over voor andere zaken.

Het combineren van onze kennis en ervaring met de kracht van Google

We hebben veel ervaring en opgedane kennis als het gaat om online marketing en we gebruiken dit om onze vacatures en zoekopdrachten voor te zijn op anderen. Onze vacaturetitels en -beschrijvingen worden op een slimme manier opgezet, zodat ze beter en hoger in Google scoren en daardoor een groter zoekbereik creëren.

We gaan de extra mijl

Of het nu gaat om vaste of tijdelijke vacatures, wij zijn de HR-partner voor al uw vragen en zorgen. Als uw rekruteringsbureau doen we altijd een stapje extra. Waar anderen het opgeven, beginnen wij net!

Of spreek direct met een van onze recruiters:

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven