Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

We kennen onze eigen grenzen niet

Omdat we die niet hebben. Of het nu gaat om het uitbreiden van bestaande vestigingen in het buitenland of het openen van nieuwe vestigingen in verschillende landen - we hebben het eerder gedaan. Internationale werving is onze specialiteit: van het inhuren van business developers in Vietnam voor de Vietnamese markt, het halen van JD Edwards ontwikkelaars uit Brazilië naar Nederland of het werven van ontwikkelaars in Zuid-Afrika; been there, done that!

Verschillende mensen, verschillende gebruiken

Dankzij onze ervaring met internationale werving weten we waar we moeten zoeken naar de perfecte kandidaten, maar ook met welke culturele gewoonten en verschillen we rekening moeten houden. We hebben geleerd dat kandidaten uit de Aziatische markt waarde hechten aan intensief persoonlijk contact, terwijl de communicatie met partijen uit Oost-Europese landen wat sneller en misschien wat minder persoonlijk lijkt te zijn. Wij weten precies waar we moeten zijn en hoe we het proces moeten leiden om dat grote succes te behalen.

Wereldwijd aanwerven met internationale werving

Internationale werving en selectie kan de perfecte oplossing zijn voor de wervingsproblemen waar u tegenaan loopt. Misschien opereert uw organisatie al internationaal, of heeft u behoefte aan een specifiek type expertise dat in Nederland (of waar dan ook!) moeilijk te vinden is. Dankzij ons uitgebreide internationale recruitmentnetwerk weten we zeker dat we de expertise vinden die u zoekt.

Regelgeving, maatregelen en onboarding

Bij het aannemen van nieuw talent uit het buitenland krijgt u te maken met regels, voorschriften en maatregelen die anders kunnen zijn dan wanneer u in Nederland of uw eigen regio personeel zou aannemen. U hoeft zich geen zorgen te maken: onze internationale backoffice kent alle ins en outs en regelt alle juridische en administratieve zaken. Dit betekent dat het niet aan u is om de toepasselijke regelgeving, (registratie)procedures of andere juridische zaken uit te zoeken.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven