Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

De voordelen van freelance in combinatie met de zekerheid van een vast contract

Het beste van twee werelden, toch? Dat is fitlance bij Hire.nl. Je hebt de vrijheid om je eigen opdrachten te kiezen en je eigen vakantiedagen te bepalen, maar ook de zekerheid van ons vangnet. Daarnaast regelen wij ook alle administratieve zaken.

Fitlance bij Hire.nl

Hier bij Hire.nl gebruiken we fitlance momenteel vooral voor IT-gerichte banen. Dit betekent echter niet dat we niet openstaan voor andere markten, sectoren, rollen of suggesties. We weten hoe we fitlance leuk kunnen maken - voor onze klanten, maar ook voor jou! Dit bereiken we door passende oplossingen te creëren voor onze klanten. Stuk voor stuk uniek, net als jijzelf. En dat is een geweldige combinatie. Dus, wil je genieten van de vrijheid van het freelancen en daarnaast optimaal profiteren van de voordelen die werken bij Hire.nl met zich meebrengt, naast het feit dat je deel uitmaakt van een warm & professioneel team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat je hieruit haalt:

1. Een vast hoog salaris
Gemiddeld stijgt je salaris met 25-35% ten opzichte van je huidige inkomen, ook als je een tijd van ziekte of minder opdrachten doormaakt. En ja, dit geldt ook als je minder uren hebt gewerkt of als je opdrachtgever niet op tijd heeft uitbetaald. Je krijgt altijd betaald.

2. Wij regelen uw overnames
Wij brengen de opdrachten binnen, maar houden altijd de dialoog met u open. Dat betekent geen stress meer over het binnenhalen van een nieuw project. Laat dat maar aan onze expertise over!

3. Vrij als een vogel
Zo ongeveer, in ieder geval. We proberen vrijheid te creëren om zelf te bepalen welke projecten je aanneemt, hoeveel vakantiedagen je nodig hebt, hoe hoog je uurtarief wordt en hoe ver je bereid bent te reizen. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om aan alle verwachtingen te voldoen, maar we denken dat we met trots kunnen stellen dat we een talent hebben voor het regelen van de betere soort projecten én tarieven!

4. Nul administratieve taken
Omdat u zich wilt concentreren op uw beroep. Dat begrijpen wij. Vandaar dat de backoffice alle juridische en administratieve zaken regelt. Denk er niet over na, zij zitten er bovenop.

5. Geen werk meer?
Het overkomt de besten onder ons, even geen lopende projecten hebben. Maak je geen zorgen! Wij betalen je een dagelijkse vergoeding voor elke dag dat je niet werkt. Fijn om in je achterhoofd te houden - er is altijd dat vangnet om op terug te vallen. Bovendien bieden we de spannendste interne projecten om je tanden in te zetten.

6. Je veilig voelen
Omdat wij het zijn die de risico's dragen. Van arbeidsongeschiktheidsverzekering en aansprakelijkheidsdekking tot klanten die weigeren te betalen of failliet gaan.

7. Stop nooit met leren
Wanneer je fitlance werkt bij Hire.nl, werk je samen met gedreven collega's die enorm veel kennis en ervaring delen. Dit betekent dat je een goed bestuur hebt, de mogelijkheid om samen te leren en een manier om je vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Voor ons is het belangrijk dat we je altijd de hoogste kwaliteit service bieden, dus vinden we het belangrijk om ook onze eigen vaardigheden te blijven aanscherpen. We investeren in opleidingen en trainingen om altijd beter te worden, wat goed is voor de klant, u en onszelf. Het is een win-win-win!

Fitlance en de Wet DBA

Als fitlancer sta je ingeschreven op de loonlijst van Hire.nl. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de Wet DBA. De Wet DBA is ingevoerd om opdrachtgevers en zelfstandigen duidelijkheid te geven over de arbeidsrelatie die zij samen aangaan. Als de Belastingdienst stelt dat er inderdaad sprake was van een dienstbetrekking, zijn zowel jij als de opdrachtgever verantwoordelijk voor de fiscale gevolgen, zoals het terugbetalen van loonheffingen.

In de praktijk merken wij dat veel organisaties wat terughoudend zijn als het risico bestaat dat een tijdelijk project door de Belastingdienst wordt beoordeeld als een arbeidsovereenkomst. Zo komt het steeds vaker voor dat bedrijven bij bepaalde projecten het werken met freelancers en zelfstandigen vermijden en liever werken met professionals die al deel uitmaken van een bestaande arbeidsovereenkomst - bijvoorbeeld professionals die een detachering zijn aangegaan of fitlancers.

Fitlance, te mooi om waar te zijn?

Nee, we weten dat het bijna zo lijkt. Hire.nl is een sterke en succesvolle organisatie, waardoor je altijd kunt rekenen op vruchtbare projecten van interessante opdrachtgevers. We hebben een indrukwekkende staat van dienst en een groot netwerk, dus er is altijd wel een project dat bij je past. Ook dat past bij Hire.nl.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven