Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

Helder inzicht in competenties

Het juiste talent op de juiste plek; de sleutel tot succes voor elke organisatie en elke professional. Een helder beeld hebben van aanwezige competenties is van onschatbare waarde. Met ons competentie assessment krijg je snel inzicht in alle aanwezige competenties. Ook zie je direct waar krachten, kansen en ontwikkelpunten liggen.

Wat maakt onze competentiebeoordeling anders?

Onze assessments worden op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat we de juiste competenties testen die helpen succesvol te zijn binnen jouw organisatie. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om een set competenties te testen die van toepassing zijn op specifieke situaties of (werk)omgevingen, of die relevant zijn voor de kernwaarden van je organisatie. Daarnaast is het mogelijk om de instelling van de vragen van de test op maat te maken en situaties te gebruiken die dagelijks voorkomen binnen jouw organisatie.

Dus geen dure, tijdsintensieve testen die uitmonden in ingewikkelde persoonlijkheidstypen of eenvoudige doorzichtige assessments met een generiek persoonlijkheidsprofiel. Nee, wij bieden een op maat gemaakt online competentie assessment dat daadwerkelijk goede inzichten en relevante handvatten geeft.

Inzetbaar in je hele HR-cyclus

Ons assessment geeft je waardevolle inzichten gedurende je hele HR-cyclus. Bijvoorbeeld tijdens je selectieproces of om uitgangspunten voor een persoonlijk ontwikkelplan te bepalen. Maar bijvoorbeeld ook om inzicht te krijgen in de borging van je kernwaarden, missie en visie of om te meten of de bijbehorende competenties voldoende aanwezig zijn in je huidige team.

Persoonlijk portaal voor competentiebeoordeling

In je persoonlijke Test Portal kun je eenvoudig kandidaten of medewerkers een competentietest toewijzen. Deze assessments kunnen zij direct online invullen waarna ze online rapportage ontvangen met inzichten in de gemeten competenties. En, leuk detail, je kunt de competentietest eenvoudig aanpassen naar je eigen huisstijl.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven