Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

IT werk

IT werk hebben we bij hire.nl in vele soorten en maten.

IT werk via hire.nl zorgt ervoor dat je op leuke IT Functies terecht komt die je uitdaging en voldoende doorgroei mogelijkheden geven. IT werk via hire.nl is een garantie voor succes. Kijk maar eens bij onze referenties en oordeel zelf.

Omdat we veel ervaring in de arbeidsmarkt hebben en met IT werk zijn we altijd in staat om snel te schakelen en onze kandidaten een goede en eerlijke feedback te geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor de diverse ICT Vacatures waarvoor wij bemiddelen.

IT werk via hire.nl biedt je mogelijkheden op het gebied van IT Detachering en IT Werving en Selectie. Doordat wij IT werk hebben voor zowel vaste als project gerichte banen kunnen wij de bij ons ingeschreven kandidaten veel mogelijkheden bieden. Wil je eerst aan de slag via hire.nl detachering en zodoende veel ervaring opdoen in leuke projecten? Dat kan! Wij hebben een aantal functies beschikbaar voor o.a. Vacature PHP Developer, Vacature Systeembeheerder en Vacature .NET Ontwikkelaar. Dit zijn ook junior functies die wij in eerste instantie vanuit een IT detachering opdracht laten invullen door IT Personeel dat bij hire.nl in dienst is. Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden voor onze werving en selectie tak. We hebben bijvoorbeeld een aantal permanente doorlopende functies waarbij we goede, geschikte kandidaten altijd kunnen plaatsen.

Bij permanente plaatsingsmogelijkheden voor IT werk hebben we het over functies bij bedrijven waarmee we langlopende afspraken hebben gemaakt. Doordat we deze bedrijven goed kennen en zeer regemaltig overleg hebben zijn we heel vaak op de hoogte wat er het komend jaar gaat spelen op het gebied van IT werk. Hierdoor kunnen we onze kandidaten een goed beeld geven van het jaar en aangeven wanneer er goede momenten zijn om te solliciteren en wanneer de relevante functies vrijkomen.

Onder aan de streep betekent het dat wij altijd veel mogelijkheden hebben voor zowel kandidaten en opdrachtgevers die op zoek zijn naar IT werk of het laten invullen van openstaande IT werk vacatures. hire.nl staat voor groots en immens en dat willen we graag met jou bereiken!

Overtuigd van onze mogelijkheden op het gebied van IT werk? Of wil je graag iemand persoonlijk spreken die je verder kan helpen en kan adviseren over alles wat IT werk betreft? Neem dan nu contact met ons op en wie weet zien we je heel snel op ons mooie kantoor in Huizen.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven