Inhoud voor Ingelogde Gebruikers

IT-recruiters: wat maakt een IT-recruiter goed?

De werving en selectie via Hire.nl gaat waarschijnlijk op een andere manier dan dat je gewend bent. Wij zijn namelijk geen dozenschuivers zoals een hoop van onze concullega's. Bij Hire.nl geloven we in een langdurige samenwerking, met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Onze IT recruiters zullen zich dus anders gedragen dan de gemiddelde recruiter. Waar wij onze IT recruiters op uitkiezen, leggen wij je hieronder uit.

Onze IT-recruiters luisteren

Wij willen graag écht het verschil maken. Dat betekent dat we ook écht naar jouw wensen en behoeften luisteren. Geen geautomatiseerde LinkedIn berichten naar kandidaten, of kandidaten doorsturen die niet in het gezochte profiel passen. Omdat we zo goed luisteren, weten we precies wat jij zoekt en verliezen we niet onnodig tijd met onjuiste kandidaten of vacatures.

Het nakomen van afspraken

Onze IT recruiters doen geen beloftes die niet nagekomen kunnen worden. Beloven we jou morgen een update te geven over het gesprek met de kandidaat of jouw sollicitatie? Dan komen we dat ook écht na. Beloven we dat we écht ons best gaan doen een geschikte kandidaat te vinden, dan trekken we onze zeilen aan en gaan we écht hard voor je op zoek.

Hulp bij het voorbereiden

Onze IT recruiters helpen je graag bij het voorbereiden van het gesprek. Aan de kant van de kandidaat, maar ook aan de kant van de opdrachtgever. Wij helpen de kandidaat met het voorbereiden van het gesprek en het opmaken van zijn of haar CV. De IT recruiters kunnen ook de opdrachtgever helpen bij het voorbereiden van vragen om de juiste fit voor het bedrijf te vinden. Wij willen immers voor beide partijen de juiste match vinden, dus een goede voorbereiding is het halve werk!

Wil je eens in contact komen met een van onze recruiters? Of meer weten over wat ons anders maakt dan andere recruitmentbureaus? Neem gerust eens contact met ons op, dan leggen we je het graag uit!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven