fbpx
Content voor Ingelogde Gebruikers

De voordelen van freelance met de zekerheid van een vast contract

Best of both worlds dus! Dat is midlance bij Hire.nl. Je hebt de vrijheid om je eigen opdrachten te kiezen, de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel vakantiedagen je hebt maar je hebt ook de zekerheid van een vangnet. Daarnaast nemen wij alle administratieve zaken voor onze rekening.

Midlance met Hire.nl

Bij Hire.nl midlancen we vooral in het IT segment. Dat wil echter niet zeggen dat wij niet openstaan voor andere markten, segmenten, rollen en suggesties. Wij maken midlance namelijk echt leuk. Zowel voor onze klanten als voor jou. Dit doen wij door mooie oplossingen te realiseren bij onze klanten die stuk voor stuk iets bijzonders hebben, net als jij. En die combinatie zorgt pas echt voor spektakel! Wil jij deel uitmaken van alle benefits van Hire.nl en tegelijkertijd een heel leuk en professioneel team om je heen hebben? Dan ben je bij ons echt aan het juiste adres.

Hier kan je op rekenen:

1.  Een vast en hoog salaris
Gemiddeld ga je er in salaris 25 tot 35% op vooruit ten opzichte van je huidige inkomen. Ook als je ziek bent of even geen opdracht hebt.  Ook als je minder uren hebt gedraaid of als de opdrachtgever niet op tijd heeft betaald. Jij krijgt altijd betaald.

2. Wij doen je acquisitie
Wij halen de opdrachten voor je binnen. In overleg met jou, na overleg met jou. Dus geen stress meer over het binnenhalen van een nieuwe opdracht. Ieder zijn vak toch?

3. Vogelvrij
Nou ja, bijna dan. We proberen zoveel mogelijk vrijheid te creëren in welke projecten je aanneemt, hoeveel vakantiedagen je opneemt, wat je uurtarief is en hoe ver je maximaal wilt reizen. Natuurlijk lukt het ons niet altijd om aan ieder zijn wensen te kunnen voldoen maar we kunnen toch wel vol trots zeggen dat we vaak de mooiere projecten en tarieven scoren!

4. Geen administratieve rompslomp
Want je wilt het liefst alleen maar met je vak bezig zijn. Snappen we. Daarom zorgt backoffice voor alle wettelijke en administratieve zaken. No worries, zij pakken het voor je op.

5. Geen opdracht?
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je even geen opdracht hebt. Geen nood! Wij keren jou een dagvergoeding uit voor de dagen dat je niet werkt. Wel zo lekker want dan kun je in ieder geval altijd ergens op terugvallen. Én daarnaast hebben we ook heel veel gave interne projecten waar jij je tanden op stuk kunt bijten (dat spreekwoordelijke houtje kan hier dan ook achterwege blijven 😉 ).

6. Verzekerd van je zaak
Want wij dragen de risico’s. Van arbeidsongeschiktheidsverzekering en aansprakelijkheidsverzekeringen tot een opdrachtgever die niet betaalt of failliet gaat.

7. Never stop learning
Bij midlance bij Hire.nl werk je samen met gepassioneerde collega’s die barsten van de kennis en ervaring. Zo kan je makkelijk samen sparren, samen leren en je nog verder ontwikkelen. Omdat we altijd de beste dienstverlening willen bieden vinden we het belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen. Daarom investeren we in opleidingen en trainingen. Daar worden de opdrachtgever, jij en wij beter van. Win-win-win dus!

Midlance, too good to be true?

Nee! Al zou je dat bijna denken. Hire.nl is een sterke en succesvolle organisatie waardoor je altijd kunt rekenen op mooie opdrachten bij dito opdrachtgevers. Met een indrukwekkend trackrecord en een groot netwerk zit er altijd een opdracht tussen die precies bij je past. Ook dat is midlance bij Hire.nl.

[hubspot type=cta portal=8127727 id=b3e1cead-d9c5-4a67-b2a9-c859c79c666c]

IJsselmeerstraat 314
1271 GE, Huizen

Scroll naar boven