Content voor Ingelogde Gebruikers

Werkgevers

Wij zorgen voor een optimale match tussen werkgevers en werknemers, dat is de kern van onze dienstverlening. Hiervoor zetten wij alles in werk: onze kennis, expertise, netwerk, social media, zoekmachineoptimalisatie, pakkende vacatureteksten, uitgebreide screenings en meer. Alles om de juiste kandidaten aan te trekken voor de openstaande vacatures binnen jouw organisatie en optimale resultaten te realiseren.

Wij hebben jarenlange ervaring en meerdere specialisten in dienst. Onder andere voor onderstaande de diensten kan jij bij ons terecht. Staat jouw wens hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en leg je idee(ën) aan ons voor!

Werving & Selectie

Bij werving & selectie neem jij als werkgever hire.nl in de arm voor het vervullen van de openstaande vacature(s) binnen jullie organisatie. Deze vorm van bemiddeling biedt jou alle ruimte om de kandidaat een vaste aanstelling aan te bieden.

Bij werving & selectie kunnen wij het volledige sollicitatietraject, of een deel ervan, voor jou uit handen nemen. Van het opstellen van de vacature, het verzorgen van het selectieproces, het afnemen van de sollicitatiegesprekken tot het verzorgen van assessments, wij kunnen jou op elk vlag ontzorgen.

Ongeacht de grote van jouw organisatie, het vakgebied van de vacature, de branche waarin jullie actief zijn en de financiële mogelijkheden die er zijn, wij hebben altijd een passende oplossing. Hierbij kunt u ook kiezen uit exclusieve afspraken, maar werving en selectie is ook mogelijk op basis van No cure no Pay. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Leválasztás

Wanneer werkgevers op zoek zijn naar specialisten voor een tijdelijke invulling van een vacature of project, dan ben zijn zij ons ook op de juiste plek. Met ons uitgebreide netwerk vol met freelance & interim specialisten binnen onder meer de ICT, Sales & MarCom branche, kunnen wij snel alle tijdelijke wensen invullen.

Bérszámfejtés
Bij payrolling neemt hire.nl het door jou nieuw aan te nemen personeel in dienst en wordt hierdoor juridisch werkgever van jouw nieuwe werknemers. Daarbij liggen de plichten en arbeidsrechtelijke risico's (zoals ziekte en ontslag) bij hire.nl. Alle administratieve handelingen zoals salarisadministratie, jaaropgaven, opmaken arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid en wetswijzigingen die jij zelf of samen met jouw accountant eerst deed worden nu door hire.nl gedaan.

hire.nl ontzorgt jou op allerlei gebieden, maar jij als ondernemer blijft natuurlijk altijd de kapitein op jouw eigen schip. In overleg wordt dan ook altijd bepaald welke verantwoordelijkheden bij welke partij komen te liggen.

Maatwerkmogelijkheden

Wij stellen ons graag flexibel op en kunnen jou daarom ook maatwerkoplossingen bieden voor al jouw personeelsvraagstukken. Bij maatwerk kunnen wij bijvoorbeeld een gecombineerd aanbod voor jou maken. Meestal gaan we hierbij uit van een projectaanpak of een jaarcontract. Deze maatwerk afspraken betreffen zowel mogelijkheden voor detachering als werving en selectie, payrolling of een combinatie ervan.

Een andere vorm van maatwerk is de totale uitbesteding van uw hele recruitment proces. Dit noemen wij Toborzási kiszervezés. Wil u meer weten over Recruitment Outsourcing? Neem dan snel contact met ons op.

hire.nl is voor werkgevers dus de ideale partner voor het invullen van personeelswensen. Neem vrijblijvend contact voor het bespreken van jouw wensen en de oplossingen die wij daarvoor beschikbaar hebben.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Görgetés naar boven