Content voor Ingelogde Gebruikers
Értékesítési üresedés: Welke Kandidaten Zoeken Wij Wij?

Sales vacatures: welke kandidaten zoeken wij?

Ook bij Hire.nl hebben veel értékesítési vacatures online staan. Sales is natuurlijk een breed begrip, dus leggen we je graag uit welke functies er zijn binnen de sales, over welke eigenschappen je moet beschikken bij het reageren op sales vacatures en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welke banen zijn er az értékesítésben?

Bij sales vacatures kun je aan verschillende functies denken: Accountmanagement, Binnendienst, Keyaccountmanagement, maar ook Salesmanagement en retail.

Welke kandidaten zoeken wij voor onze sales vacatures?

Afhankelijk van de functie, de klant en de werkzaamheden kunnen de functie-eisen verschillen. Desondanks zijn er altijd een aantal overlappende eigenschappen die elke opdrachtgever van ons het liefste ziet terugkomen in de kandidaten die bij ons solliciteren.

Zo zoeken wij voor onze opdrachtgevers altijd leergierige kandidaten met ambitie die graag willen doorgroeien. Dus ben jij een echte carrière tijger, een goal getter, stressbestendig en op zoek naar uitdaging in je werk? Heb jij toevallig ook nog een groot netwerk opgebouwd en beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden en sterk ontwikkelde commerciële skills? Dan heb je de basis eisen die wij in elke vrouw of man zoeken!

Wat kan Hire.nl voor jou betekenen?

Als specialist in werving en selectie hebben wij in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van zowel werkgevers als kandidaten, zowel nationaal als internationaal. Zodoende hebben wij vele uiteenlopende organisaties waarvoor wij sales vacatures bemiddelen. Wij leveren graag goed werk en wij gaan daarom altijd een uitgebreid traject in met onze kandidaten. Vandaar dat bij de selectieprocedure niet alleen gekeken wordt naar sales skills, maar ook naar jouw persoonlijkheid. Een goede match ontstaat namelijk niet alleen door een juiste match op functie eisen maar ook door het matchen van de juiste competenties en passende persoonlijkheid bij de DNA van een organisatie!

Heb je onze sales vacatures al bekeken? Deze vind je op onze vacature pagina. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen!

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Görgetés naar boven