Content voor Ingelogde Gebruikers

We verschuiven geen cv’s, maar verbinden mensen

Pas als we elkaar echt goed kennen, weten we hoe we je echt goed kunnen helpen. Daarom steken we veel tijd in het leren kennen van de opdrachtgever en de kandidaten.

Werving en selectie op maat

Met onze op maat gemaakte aanpak gaan we op zoek naar die kandidaat die perfect past bij de vacature én je organisatie. Met slimme online marketing, creatieve gedrevenheid en een flinke portie lef zorgen we ervoor dat we de juiste kandidaten vinden, bereiken en verbinden.

We combineren onze kennis en ervaring met de kracht van Google

We hebben veel ervaring met en kennis van online marketing. Dit zetten we dan ook continu in om  onze vacatures en zoekopdrachten een voorsprong te geven op die van anderen. Zo ontwikkelen we slimme vacaturetitels en -teksten die beter en hoger ranken in Google en daardoor meer en beter bereik realiseren.

Altijd een stap extra

Of het nu gaat om de invulling van openstaande vaste vacatures of de invulling van openstaande tijdelijke vacatures gaat, wij zijn de HR-partner voor al je vraagstukken. Als jouw werving- en selectiepartner zetten we altijd een stap extra. Waar anderen stoppen, begint het voor ons pas.

Meer weten

Laura Dijcks

Anthony Rayer

IJsselmeerstraat 314
1271 GE, Huizen

Scroll naar boven